"Люди бігають по трупах". У Волновасі нещадні, безперервні обстріли

Росіяни просто хочуть стерти українську Волноваху з лиця землі.

Волноваху і тисячі її мирних жителів стирають з лиця землі, евакуація неможлива через нещадні, безперервні обстріли.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, посилаючись на УНІАН, про це розповів керівник офісу гуманітарної місії "Пролісок – Волноваха" Володимир Веденін.

волноваха.jpg

"По Волновасі люди бігають, переступаючи через трупи. В одному з підвалів обвалилася плита. Чоловікові перебило ноги. Він стікав кров'ю на очах дружини й дитини. Допомоги чекати нема звідки. Обстріли вдень і вночі. Центр зруйнований повністю. Електрики немає, зв'язку немає, водопостачання немає. Діти з батьками вже кілька днів сидять в підвалах багатоповерхівок, вода і їжа закінчуються, або закінчилися. Люди вискакують відправити смс, у пошуках води перебігають з укриття в укриття. Біжать, переступаючи через трупи. Люди йдуть по 5 кілометрів пішки під обстрілами", – говорить керівник офісу гуманітарної місії "Пролісок – Волноваха" Володимир Веденін.

Обговорюється "зелений коридор", без нього масова евакуація неможлива. Залізниця зруйнована. Траси обстрілюються. Місто стирають з лиця землі разом з дітьми, людьми похилого віку, хворими. Джерело: https://censor.net/ua/n3320431

Знак гривні
Знак гривні