Росіяни пишалися спортом? Російський спорт розгромлено

Російський спорт вчора було розгромлено, повідомляє головний редактор «Tribuna.com Украина» Олег Щербаков. Підсумки спортивного дня для російсько-нацистських загарбників:

  1. Забрали фінал Ліги чемпіонів у Санкт-Петербурзі
  2. МОК закликав усі федерації перенести або скасувати змагання, проведення яких заплановано у Росії та Білорусі
  3. Забрали етап Формули-1 у Сочі
  4. Манчестер Юнайтед відмовився від спонсорства «Аерофлоту»
  5. «Шальке» забрав напис «Газпром» з футболок клубу
  6. Забрали 6 етапів Кубка світу з лижних перегонів
  7. Скасували всі тенісні турніри серії ITF в Росії, турнір ATP перенесли із Санкт-Петербурга до Нур-Султану
  8. Забрали Всесвітню шахову олімпіаду та конгрес ФІДЕ
  9. Скасували всі турніри з регбі
  10. Забрали чемпіонат Європи з керлінгу
  11. Футбольним і баскетбольним клубам заборонили грати матчі єврокубків в Росії
  12. Збірна Росії з футболу гратиме матчі тільки на нейтральних полях
  13. Безліч категоричних заяв та підтримки від спортсменів (навіть деяких російських), клубів, федерацій - і спортивних, і кіберспортивних. Термінатор теж з нами.

+ Скасували «Кубок великого шолому» (дзюдо) в Казані.
І ще купа всього. Працює все спортивне ком'юніті. Федерації, НОК, Паралімпійський комітет, спортсмени, тренери, журналісти. Особлива подяка нашим спортсменам – футболісти, баскетболісти, боксери, тенісисти, легкоатлети, дзюдоїсти, всі-всі-всі діють. Вибачайте, що не перераховую всіх.

«Трибуна» сьогодні зробила заяви німецькою, італійською, угорською та грецькою (Кіпр) мовами з вимогами до лідерів цих країн вправити собі мізки та застосувати до Росії максимально потужні санкції. І знаєте що – наші топ футболісти, баскетболісти, журналісти допомогли максимально промотувати це. Завдяки їхнім репостам це бачать мільйони вболівальників у всьому світі – і вони вже вимагають у своїх лідерів громити Росію з усіх боків. Ви ПРОСТО ТОП. Враховуючи те, що у Росії й так було небагато всього через допінгові санкції, це майже все. Залишився поки чемпіонат світу з волейболу, спонсорство «Газпромом» турнірів УЄФА, але впевнений, що це питання часу. Продовжуємо вимагати заборони росіянам взагалі виїжджати за межі своєї тюрми та бути присутніми будь-де. Продовжуємо тиснути зі всіх сторін, не зупиняємось, діємо ще потужніше і голосніше. І так, потрібні біатлоністи. Впевнені, обійдуться без додаткових патронів.

окупанти спорт агресія росія путін

Знак гривні
Знак гривні