Гетманцев катає в асфальт сотні мільярдів гривень, але протестує проти виділення коштів на армію

Голова Комітету ВР з податкової та митної політики Данило Гетманцев виступив проти виділення додаткових коштів для українських військових.

Про це заявив народний депутат Володимир В'ятрович на своїй фейсбук-сторінці, – передає Цензор.

"Одіозний "слуга народу" Гетманцев – той самий, що душить український бізнес податковим зашморгом, а захист української мови називає "фашизмом" – намагався зірвати включення до порядку денного законопроєкту, який передбачає виділення в бюджеті додаткових 50 мільярдів гривень для підвищення виплат військовим, поповнення матеріальних резервів і закупівлю озброєнь. Гетманцеву вистачило нахабства виступити із закликом не підтримувати розгляд цього законопроєкту, бо він, мовляв, "незбалансований" і "популістський"!" – пише нардеп. Він нагадав, що на будівництво й ремонт доріг цьогоріч передбачено 140 мільярдів гривень, а на закупівлю, ремонт, модернізацію озброєнь та техніки збройних сил – лише 28 мільярдів.

"Закатувати астрономічні суми в асфальт в умовах, коли наші військові частини недоукомплектовані людьми та справною технікою, не кажучи вже про сучасне озброєння, Гетманцев вочевидь вважає дуже "збалансованим", – наголосив В’ятрович. Він також подякував 254 депутатам, "які не дослухалися до істерики свого колеги, що втратив зв’язок з реальністю, і проголосували за включення нашого законопроєкту до порядку денного".

Раніше економіст Михайло Кухар заявив, що через ініціативи Данила Гетманцева кількість виборців президента Володимира Зеленського зменшиться щонайменше на 3 мільйони осіб, адже податкова реформа розчарувала мільйони українців, призвела до численних протестів, а багато підприємців перейшли до тіньового сектору економіки.

будівництво гетманцев конфлікт бюджет армія скандал в'ятрович

Знак гривні
Знак гривні