Цинічний ґвалтівник. Путін вимагає від України: "Нравится, не нравится – терпи, моя красавица"

Те, що він мислить як гопник-ґвалтівник – ні для кого й не новина, але тепер він заявляє про це публічно:

Це є неповною й дещо зміненою з огляду на контекст цитатою з відомої пісні гурту з окупованого Криму під назвою "Червона цвіль" ("Красная плесень"). Там іще про підкрадання ґвалтівника йдеться:

Спит красавица в гробу,
Я подкрался и е*у.

Нравится, не нравится –
Спи, моя красавица!

Ось таке мислення у лідера "великої держави".

Президент Росії Володимир Путін глузливо звернувся до української влади стосовно виконання Мінських угод щодо врегулювання російсько-української війни, процитувавши російську ґвалтівну приказку:

"Іншої альтернативи немає.

У Києві то кажуть, що будуть виконувати (Мінські угоди – ред.), то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент (України – ред.) чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається з цих Мінських угод.

Ну, подобається, не подобається – терпи, моя красуне! (російська примовка "нравится, не нравится – терпи, моя красавица" – ред.). Треба виконувати! Інакше ніяк".

Крім того, він повторив тези російської пропаганди нібито Україна мусить надати особливий статус Донецькій та Луганській областям до виведення звідти російських військ, а також залишити на посадах посіпак Кремля на керівних посадах у цих областях.

Водночас Емманюель Макрон став на захист Зеленського, що наразі Росії не варто вимагати від України виконання зобов’язань щодо політичного врегулювання, адже Росія сконцентрувала безпрецедентну кількість військ на кордоні. Тоді як, на думку французького лідера, на момент підписання Мінських угод у 2015 році безпековий контекст був менш напруженим, попри запеклі бої на Донбасі.

культура путін маразм кримінал музика

Знак гривні
Знак гривні