"Відвантажу бонус". Як нардеп Трухін хотів домовитися з поліцією

Народний депутат Олександр Трухін, який причетний до скоєння ДТП, на місці аварії пропонував правоохоронцям хабар. Ідеться про те саме ДТП, яке "підчищали" зі ЗМІ.

На репліку про те, чи розуміє нардеп, що усі його слова фіксує камера, Трухін відповів: "150 цукерок, шоколадок, печива". 

12345.jpg

За словами патрульного Сергія Петрика, на місці аварії Трухін мав ознаки алкогольного сп'яніння, але нардеп тричі відмовився здати тест на алкоголь.

Також нардеп просить патрульного тихенько відпустити його, дозволити йому піти в ліс і заявляє, що про все домовиться із Денисом Монастирським – главою МВС. 

Нагадаємо, ЗМІ масово видаляли новину про це ДТП

1 лютого 2022 року "Українська правда" оприлюднила розслідування з відео щодо ДТП за участі нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна. На відео з нагрудної камери поліцейського Трухін говорив правоохоронцю, який прибув на місце аварії:

"Сергію, йди сюди. Давай я тихенько зараз у ліс піду. Я з Денисом поговорю. З Монастирським".

Міністерство внутрішніх справ на це заявило, що інформація про те, що слуга народу Олександр Трухін після ДТП намагався домовитися з главою МВС Денисом Монастирським, не відповідає дійсності.

У відомстві додали, що поліцейські сумлінно виконали свої службові обов’язки з документування цього ДТП, а далі справу розслідує ДБР.

Державне бюро розслідувань заявило, ніби не мало у своєму розпорядженні цих відео щодо ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна з нагрудної камери поліцейського.

Цікаво, що журналісти отримали те, чого "не мав" державний орган слідства. Редакція ТЕКСТів припускає, що це частково питання волі та бажання:

Після цього відео, 2 лютого Трухіна виключили з партії "Слуга народу". 

"Ми чекали офіційних і переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Олександра Трухіна. Але кадри з натільних камер поліцейських говорять більше, ніж він може сказати у своє виправдання. Мені та моїм колегам соромно за поведінку Олександра Трухіна", – заявив голова фракції Давид Арахамія.

03c5bab-trukhin--sluga-narodu.com-.jpg

Тепер уже колишній слуга народу (але досі народний депутат) Олександр Трухін

Після цього генпрокурорка доручила відкрити додаткове кримінальне провадження:

скандал трухін ДТП

Знак гривні
Знак гривні