Tesla Ілона Маска випустила ексклюзивний свисток із нержавійки

У перший день зими найбагатший підприємець світу Ілон Маск анонсував свисток, який своєю формою повторює дизайн знаменитого електричного пікапа Tesla Cybertruck (його випуск нещодавно відклали на 2022 рік). Представляючи новинку, Ілон Маск у своєму Twitter заявив, що «краще витратити гроші на свисток Tesla, ніж на абсурдну ганчірочку від Apple» (йдеться про спеціальну тканину для протирання техніки Apple, яка коштує 19 доларів).

тесла_cr.jpg

На сайті Tesla «кіберсвисток» описується як «преміальна колекційна річ, виготовлена ​​з полірованої хірургічної нержавіючої сталі».

Вартість «кіберсвистка» в онлайн-магазині Tesla – $50. Але придбати його вже не вийде: товар розкупили буквально за кілька годин після анонсу. Наразі невідомо, чи надійдуть кіберсвистки знову в продаж. Водночас перекупники вже перепродують підтверджені замовлення на свистки на Ebay за ціною від $100 до $2250.

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск завжди славився вмінням заробляти на продажі сувенірів — згадати хоча б «Тесла Текілу» у преміальній пляшці, вогнемети The Boring Company Flamethrower (на сайті вони фігурували як невогнемети, щоб уникнути проблем з обмеженнями на продаж небезпечних речей) чи червоні атласні шорти, присвячені спекулянтам-шортселерам, які сподівалися заробити на банкрутстві Тесли.

маск

Знак гривні
Знак гривні