«Євросолідарність» майже наздогнала «Слугу народу» у рейтингу

Найбільшу підтримку виборців має партія "Слуга народу", але за останній місяць партія експрезидента "Європейська солідарність" трохи наростила рейтинг і відстає від партії чинного президента лише на 4% серед тих, хто визначився з вибором.

Про це свідчить дослідження Центру Разумкова, проведене 11-17 листопада, передає Українська правда.

Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради, за партію "Слуга народу" віддали б свій голос 15% усіх опитаних або 23% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме. 

За партію "Європейська солідарність" готові віддати свій голос відповідно 12% і 19% опитаних, за партію "Опозиційна платформа – За життя" – відповідно 9% і 13%, за ВО "Батьківщина" – відповідно 7% і 9%.

Партію Дмитра Разумкова готові підтримати 5% опитаних і 7% тих, хто визначився, партію "Сила і честь" – відповідно 4% і 6%, партію "Українська стратегія Гройсмана" – відповідно 3% і 4%, партію "Наші" – відповідно 3% і 4%.

ВО "Свобода" могли б підтримати 2% опитаних і 3,5% тих, хто визначився, "Радикальну партію Олега Ляшка" – відповідно 2,5% і 3%, "Партію Сергія Притули" – відповідно 2% і 2%, партію "Громадянська позиція" – відповідно 1% і 1,5%, партію "УДАР Віталія Кличка" – відповідно 1% і 1%, "Партію Шарія" – відповідно 1% і 1%.

За кожну з інших політичних сил проголосували б менш як 1% виборців.

партії вибори соціологія зеленський рейтинг порошенко

Знак гривні
Знак гривні