У Дніпрі слідом за Львовом – черги на вакцинацію: раптом стало треба

Сьогодні в Дніпрі з введенням червоної зони в усіх пунктах вакцинації величезні черги: люди прийшли отримати перше щеплення від коронавірусу.

У Львові також черги за вакциною. У місті ввели карантин, простіший для щеплених (ФОТО)

Як повідомляє UaTv, у Дніпрі тільки в центрі вакцинації "Менора" в черзі з ранку стояло близько 500 осіб. Вони прийшли отримати першу дозу вакцини від COVID-19. Багато хто говорить, що прийшов тільки тому, що Дніпропетровська область перейшла в "червону" зону карантину. Відповідно, у сфері обслуговування дозволяють працювати (а також відвідувати багато закладів) лише з сертифікатами про вакцинацію.

1.jpg

Сьогодні, 18 жовтня, тільки в цьому центрі мають вакцинувати 6 000 осіб. Це в 10 разів більше, ніж було в суботу, 16 жовтня. Хоча про введення червоної зони було відомо заздалегідь:

Про українське "планування"

Це нагадує про результати нашого давнішого дослідження на зовсім іншу тему.

Найчастіше пасажири Укрзалізниці до епохи онлайн купували квитки в останні години перед поїздкою (25%). Більш ніж половина квитків​ продається​ протягом 72 годин до відправлення поїзда.

Ми не плануємо заздалегідь. За винятком невеличкої групи передбачливих – ці люди купують квитки, щойно ті з'являться в касах, за 28–29 днів.

Ілюстрація питомого українського способу прийняття рішень
Ілюстрація питомого українського способу прийняття рішень

суспільство коронавірус дніпро вакцинація

Знак гривні
Знак гривні