Світовий журнал дизайну хвалить японський ресторан у київському Арсеналі (ФОТО)
Японський ресторан відкрили в Арсеналі:

Бар "Ізакая" відкрили у колишньому приміщенні Арсеналу, а розробили київські дизайнери з Yodezeen.

Саме слово "ізакая" (居酒屋) складається зі слів "лишатися, пити, місце".

Концепція дизайнерів полягає в тому, щоб зберегти архітектуру індустріального приміщення, водночас додавши затишку.

Ресторан площею 405 квадратних метри організовано навколо відкритої кухні, що розташована по центру і створює фокус інтер'єру. Навколо кухні розташовано довгу барну стійку, яку видно під усіма кутами та з кожної точки приміщення.

За даними The Village, цей бар - власність російського ресторатора Олександра Орлова (Bulldozer Group), який розвиває бізнес в Україні, Росії, Казахстані та Об’єднаних Арабських Еміратах.
Детальніше англійською та більше фото – у світовому журналі архітектури та дизайну DeZeen.