Ага. Тепер ДБР «встановлює», чи був Трухін за кермом, коли врізався в іншу машину

Слідство, виявляється, ще "не встановило", чи був народний депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін за кермом автівки під час аварії 23 серпня на Бориспільській трасі.

Про це виконувач обов'язків директора ДБР Олексій Сухачов розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передає Громадське.

Це те саме ДТП, згадки про яке, як у романі Орвелла, "зачищали" зі ЗМІ

За його словами, після того, як матеріали справи передали від Нацполіції до Держбюро розслідувань, слідчі призначили низку експертиз. Наразі очікуються результати експертиз і після цього

«Ми дуже очікуємо на результати, а після цього будемо ухвалювати рішення щодо процесуального статусу кожної людини, яка була в транспортному засобі», — сказав Сухачов.

Він додав, що слідчі встановили всіх учасників події. Однак у ДБР поки не встановили, хто був за кермом авто під час аварії.

Видання «Центр новин» із посиланням на очевидців повідомляло, що саме Трухін був за кермом авто, яке не дотрималося безпечної дистанції.

«Ми не встановили, хто був за кермом, тому що не отримали матеріали з камер відеоспостереження», — зазначив директор бюро.

За словами Сухачова, слідчі проаналізували всі записи з камер, які встановлені по дорозі від Полтави до Києва, але на ділянці магістралі «Бориспіль — Київ» проводився ремонт, тому камери були демонтовані.

«Є інформація, що існує таке відео, і ми наявними каналами комунікації закликали громадян України надати додаткову інформацію, допомогти слідству. На жаль, поки ми нічого не отримали», — розповів Сухачов.

Відео з ДТП "Слуги", яке намагалися заховати, знайшлося

абзац слуга народу трухін дбр корупція ДТП

Знак гривні
Знак гривні