Українським військовим дозволено відкривати вогонь у відповідь на російські обстріли, але про це потрібно доповідати в штаб (ВІДЕО)

Українські військові можуть відкривати вогонь у відповідь на російські обстріли.

В ефірі програми «Право на владу» командувач Об'єднаних сил ЗС України, генерал-лейтенант Сергій Наєв заперечив інформацію про те, що українським військовим нібито заборонено відповідати вогнем на обстріли з боку противника.

Наєв: Українським військовим дозволено відкривати вогонь у відповідь на обстріли ворога

Наєв: Українським військовим дозволено відкривати вогонь у відповідь на обстріли ворога. В ефірі програми «Право на владу» командувач Об'єднаних сил ЗС України, генерал-лейтенант Сергій Наєв заперечив інформацію про те, що українським військовим нібито заборонено відповідати вогнем на обстріли з боку противника. Зокрема, і в районі Авдіїївки, де 28 серпня було поранено десять українських військових. «Заборон на вогонь у відповідь немає. Командирам оперативно-тактичного угруповання, командувачам операцією дозволено за рішенням командирів бригад відкривати вогонь, але доповідати у штаб», - стверджує Наєв.

Posted by ПРАВО НА ВЛАДУ on Sunday, August 29, 2021

Зокрема, і в районі Авдіїївки, де 28 серпня було поранено десять українських військових.

«Заборон на вогонь у відповідь немає. Командирам оперативно-тактичного угруповання, командувачам операцією дозволено за рішенням командирів бригад відкривати вогонь, але доповідати у штаб», - стверджує Наєв.

Він уточнив, що рішення про відкриття вогню у відповідь на обстріли незаконних збройних формувань приймає командир бригади.

війна луганщина наєв армія донеччина

Знак гривні
Знак гривні