ЗНО в Києві краще здають біля метро, Троєщина й Борщагівка пасуть задніх. Історію ніде не знають (КАРТА)

Команда «ЛУН Місто» сформувала рейтинг мікрорайонів Києва за успішністю ЗНО 2020 року:

Найкраще серед усіх предметів учні знають українську мову. На 155 і вище балів цей тест склали у 18 мікрорайонах із 25. Найкращими 2020 року були Паньківщина та Нова Забудова, Голосіїв, Мишоловка, Осокорки, Позняки, Харківський та Нова Дарниця. Менше за 145 балів у середньому набрали школи Совок, Жулян, Пирогова, Корчуватого та Конча-Заспи.

ukrainian_zno.jpg

Куди піти учитися? Рейтинг вишів на основі результатів ЗНО вступників

Математику найкраще здають у центрі. КПІ, Караваєві дачі, Голосіїв і Мишоловка набрали понад 165 балів; Чоколівка, Старе місто, Солдатська слобідка, Паньківщина та Нова Забудова від 160 до 165. Натомість віддалені від метро мікрорайони пасуть задніх. Хоча перше місце з математики серед шкіл посів Русанівський ліцей із середнім балом 194, проте вся Русанівка потрапила до категорії з середнім балом 155-160.

2.jpg

Математику найкраще здають у центрі. КПІ, Караваєві дачі, Голосіїв і Мишоловка набрали понад 165 балів; Чоколівка, Старе місто, Солдатська слобідка, Паньківщина та Нова Забудова від 160 до 165. Натомість віддалені від метро мікрорайони пасуть задніх. Хоча перше місце з математики серед шкіл посів Русанівський ліцей із середнім балом 194, проте вся Русанівка потрапила до категорії з середнім балом 155–160.

3.jpg

Найгірше серед чотирьох предметів складають історію України. Середній бал у мікрорайонах Києва не перевищує 155. Найуспішнішими у цій дисципліні виявилися Поділ, Осокорки, Позняки, Харківський, Старе місто, Солдатська Слобідка, Паньківщина та Нова Забудова.

4.jpg

Країна трієчників. Українські випускники складають ЗНО не надто успішно

За матеріалом Хмарочоса

Знак гривні
Знак гривні