Зеленський через соцмережі пропонує Путіну зустрітися на Донбасі (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський 20 квітня оприлюднив у соціальних мережах відеоролик, у якому запропонував російському лідерові Володимиру Путіну зустрітися «в будь-якій точці Донбасу, де триває війна».

ef66ac2c-7f7b-412a-a365-fc7c2f72abce_cx0_cy3_cw0_w1023_r1_s.webp

Зеленський відзначив, що під час зустрічі радників лідерів «нормандського формату» пролунала пропозиція провести засідання на лінії розмежування на Донбасі, щоб «максимально зрозуміти ситуацію».

«Я щомісяця там буваю. Пане Путін! Я готовий піти ще далі й запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де триває війна», – наголосив Зеленський.

Давайте відверто поговоримо про питання, що постали сьогодні перед Україною. - Про ситуацію з військами на кордоні. - Про готовність наших військ. - Про підтримку України з боку міжнародних партнерів. - И о том, почему мы одновременно так близки и так далеки с Россией. Слава Україні! 🇺🇦

Posted by Володимир Зеленський on Tuesday, April 20, 2021

20 квітня українська делегація в Тристоронній контактній групі зі врегулювання ситуації на Донбасі повідомила, що за підсумками сьогоднішнього засідання підгрупи з безпеки вдалося досягти певного прогресу в переговорах «у питаннях узгодження доповнення до заходів з посилення режиму припинення вогню від 22 липня 2020 року».

агресія луганщина ескалація зеленський путін соцмережі донеччина

Знак гривні
Знак гривні