Зеленський через соцмережі пропонує Путіну зустрітися на Донбасі (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський 20 квітня оприлюднив у соціальних мережах відеоролик, у якому запропонував російському лідерові Володимиру Путіну зустрітися «в будь-якій точці Донбасу, де триває війна».

Зеленський відзначив, що під час зустрічі радників лідерів «нормандського формату» пролунала пропозиція провести засідання на лінії розмежування на Донбасі, щоб «максимально зрозуміти ситуацію».

«Я щомісяця там буваю. Пане Путін! Я готовий піти ще далі й запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де триває війна», – наголосив Зеленський.

Давайте відверто поговоримо про питання, що постали сьогодні перед Україною. - Про ситуацію з військами на кордоні. - Про готовність наших військ. - Про підтримку України з боку міжнародних партнерів. - И о том, почему мы одновременно так близки и так далеки с Россией. Слава Україні! 🇺🇦

Posted by Володимир Зеленський on Tuesday, April 20, 2021

20 квітня українська делегація в Тристоронній контактній групі зі врегулювання ситуації на Донбасі повідомила, що за підсумками сьогоднішнього засідання підгрупи з безпеки вдалося досягти певного прогресу в переговорах «у питаннях узгодження доповнення до заходів з посилення режиму припинення вогню від 22 липня 2020 року».

агресія луганщина ескалація зеленський путін соцмережі донеччина

Знак гривні
Знак гривні