Депутатка Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Barbie

Волонтерка, командир добровольчого медичного батальйону «Госпітальєри» Яна Зінкевич відома своєю роботою в зоні антитерористичної операції. Створений нею у складі Української добровольчої армії Дмитра Яроша медичний підрозділ евакуював та врятував кілька тисяч поранених бійців та цивільних. У 2015 році 19-річна Зінкевич зазнала важких травм в автомобільній аварії і зараз пересувається на інвалідному візку. Але вона змогла повернутися до активної волонтерської діяльності, а у 2019-му була обрана депутаткою від «Європейської солідарності».

зінкевич.jpg

Далі – пряма мова:

"Нещодавно мене запросили стати моделлю... для легендарної ляльки Barbie.

Відчуття фантастичні! Колись, малечею, я мріяла про нову ляльку Barbie, а тепер стала нею))

Майстриня Анастасія Недолуженко перевершила усі очікування, ще й вручила "моїй" ляльці жовто-блакитний прапор! Все як у житті.

За посиланням – неймовірна краса та можливість для українських діток через цікаву гру вивчати історії найвідоміших жінок нашої держави: https://www.antoshka-barbie.com.ua/

Просто неймовірно бути поруч в рейтингу з Княгинею Ольгою, Лесею Українкою та іншими неймовірними українками!

Хлопчики та дівчатка повинні змалечку розуміти, що справжні цінності – це передусім рівність, взаємна підтримка, право на недискримінацію та можливість обирати будь-яку професію, що відповідає твоєму справжньому покликанню".

Знак гривні
Знак гривні