Найсвіжіший тренд українського Youtube: дитячий канал «Природа ТВ»

Ця історія почалася з фото оголошення на стовпі, яке сфотографувала й опублікувала користувачка Твіттеру. На ньому дитячим почерком написано: «Підписуйтеся на канал Природа ТВ. Там знімаю цікаві відео. Там такий малюнок побачите з квітами».

природатв.jpg

Українські твіттеряни зацікавилися повідомленням і швидко знайшли на Youtube канал «Природа ТВ», створений, судячи з наявних наразі даних, дівчинкою із селища Рудне під Львовом. На ньому було кількадесят зворушливих відеороликів – котики, курочки, песики та інша «домашня природа». Підписників було кілька – імовірно, батьки та родичі дитини. Але завдяки «вірусному» поширенню у Твіттері буквально за дві доби аудиторія каналу зросла на багато порядків і наразі перевищує 10 тисяч підписників.

Атмосфера в коментарях вражає доброзичливістю: люди розповідають про свої позитивні емоції від перегляду роликів із котиком, який бавиться шнурком, хвалять авторку каналу і навіть хочуть їй щось подарувати (але та відмовилася). Канал своєю чергою продовжує знімати нові відео: на останньому «Пушинка, Біла і Коні дякують за 10 000 підписників!».

Знак гривні
Знак гривні