Навальний після спроби вбивства Кремлем повернувся в РФ, його затримали просто в аеропорту за «неявку в інспекцію» (ВІДЕО)

Російського опозиціонера Олексія Навального затримали на паспортному контролі в аеропорту "Шереметьєво" в Москві.

Скріншот з відео затримання, опублікованого нижче
Скріншот з відео затримання, опублікованого нижче

Під час проходження паспортного контролю до Навального підійшли правоохоронці і попросили пройти у відділення поліції.

Водночас вони відмовилися пропустити з опозиціонером адвокатку Ольгу Михайлову, яка прилетіла разом із ним.

Затриманий після повернення із Німеччини російський опозиціонер Олексій Навальний перебуває в одному із відділень поліції міста Хімки, що в Московській області.

В управлінні ФСВП по Москві заявили, що Навальний затриманий за ухилення від явки в кримінально-виконавчу інспекцію як умовно засуджений за злочин. При цьому він провів місяць у лікарні після того, як спецслужби намагалися його вбити:

Голлівуд дня. Навальний дзвонить убивці, й той зізнається

Голова Європейської ради Шарль Мішель і високий представник ЄС із закордонних справ Жозеп Боррель закликають російську владу негайно звільнити затриманого в аеропорту опозиціонера Олексія Навального.

За різними матеріалами Української правди

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

росія курйоз репресії Навальний

Знак гривні
Знак гривні