Як виглядає майбутній китайський бойовий дрон (ФОТО)

Перспективний ударний безпілотний літальний апарат КНР WJ-700 здійснив свій перший політ.

WJ-700 розроблено китайською компанією China Aerospace Science and Industry Corp (CASIC), – пише Український мілітарний портал.

Новий висотний апарат WJ-700, як стверджує компанія CASIC, здатний змінити тактику ведення бою, володіючи високою вантажністю.

Додатково він має здатність запускати великокаліберні боєприпаси з-за меж зони дії протиповітряної оборони супротивника.

Війна завтрашнього дня. Рої безпілотників-камікадзе і зграї бойових дронів-черв'яків

WJ-700 вперше був представлений на аерокосмічному салоні в Чжухаї у 2018 році.
WJ-700 вперше був представлений на аерокосмічному салоні в Чжухаї у 2018 році.

Безпілотник орієнтований на задоволення потреб як внутрішнього китайського, так і міжнародного ринку в найближчі 5–10 років.

У CASIC заявляють, що WJ700 – єдиний на цей момент китайський висотний високошвидкісний апарат великої тривалості польоту, здатний виконувати як бойові, так і розвідувальні місії.

Якщо порівнювати WJ700 з іншими популярними у світі БПЛА, його відмінною рисою є великий розмір, що дає змогу нести такі великі боєприпаси, як протикорабельні ракети.

Цілями для WJ700 можуть бути захищені тактичні й навіть стратегічні цілі, як-от радіолокаційні вузли, бойові кораблі та командні центри.

За оцінкою Департаменту інформації військових КНР, до 2024 року продажі китайських БПЛА військового призначення становитимуть близько 25% світового ринку (або $2,6 млрд).

Очікується, що загальний дохід від китайських безпілотних апаратів військового призначення в найближчі 10 років перевищить 110 млрд юанів.

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

війна Китай майбутнє авіація технології армія

Знак гривні
Знак гривні