До старого Різдва: концепт-готель на Північному полюсі (ФОТО)

Як виявилося з різдвяних дитячих книг, саме на Північному полюсі (а не в Лапландії, як ми думали) живе Санта зі своїми ельфами й оленями. Колись, можливо, можна буде пожити по сусідству. Якщо вистачить грошей:

Турагенція Luxury Action планує розмістити на нічийному Північому полюсі групу скляних іглу з обігрівом.

Переносні North Pole Igloos для готелю пропонують привезти сюди вертольотами - як і багатих туристів "та їхніх охоронців" (сказано в повідомленні) для їхнього заселення.

Компанія вже роками доставляє на полюс багатих туристів. Тепер вони зможуть і переночувати в "найбільш ексклюзивному готелі на Землі".

Зараз на полюсі є групи науковців із різних країн, але туристам пропонуватимуться "безпечніші умови перебування".

Передбачається, що скляні іглу перебуватимуть на полюсі в квітні, перед тим як починаються справжні експедиції – решту одинадцять місяців готель перебуватиме на північних норвезьких островах Свальбард.

Докладніше англійською

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

суспільство туризм курйоз природа

Знак гривні
Знак гривні