Росія, яка крала дані, першою оголосила про "свою" вакцину від коронавірусу

У соцмережах уже жартують з цього приводу.

спільнота про Середньовіччя на тему заяви Путіна
спільнота про Середньовіччя на тему заяви Путіна

Володимир Путін заявив, що Росія зареєструвала першу у світі вакцину від коронавірусу. За його словами, ця вакцина формує стійкий імунітет.

Російські хакери намагалися викрасти дані про вакцини від коронавірусу

"Наскільки мені відомо, сьогодні вранці вперше у світі зареєстрована вакцина проти нової коронавірусної інфекції", - сказав Путін під час відеоконференції з членами уряду, цитує Німецька Хвиля.

Він попросив міністра охорони здоров'я РФ Михайла Мурашка проінформувати про цю вакцину, але при цьому зауважив: "Хоча знаю, що вона працює досить ефективно, формує імунітет стійкий, повторюю: пройшла всі необхідні перевірки".

За словами Путіна, одна з його доньок вакцинувалася від коронавірусу. 

Випробування вакцини в Росії проводили на віськовослужбовцях, а також на співробітниках центру епідеміології. Іноземні експерти висловлювали стурбованість через прискорені темпи випробувань вакцини в Росії. З огляду на незначну кількість людей, на яких випробовували вакцину, допуск її на такій ранній стадії суперечить міжнародним критеріям, зазначає агентство новин dpa. 

Владимир Путин заявил, что в России зарегистрировали первую в мире вакцину от коронавируса! Оказалось, что это простой советский...

Gepostet von Страдающее средневековье am Dienstag, 11. August 2020

росія коронавірус

Знак гривні
Знак гривні