Зрада тижня: Зеленський призначив заступником керівника офісу президента Олега Татарова – організатора репресій проти Майдану (ВІДЕО)

Відповідний указ президент Зеленський підписав у середу, 5 серпня. За цим документом Татарову надано повноваження із формування державної політики у сфері правоохоронної діяльності, експертно-аналітичне забезпечення роботи Офісу Президента України, забезпечення гарантій національної безпеки держави у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.

tatar.jpg

До цього призначення Татаров працював адвокатом –серед його клієнтів був одіозний Андрій Портнов. А під час Революції Гідності Татаров був заступником начальника Головного слідчого управління МВС України. Він забезпечував кримінальне переслідування майданівців, а також персонально озвучував брехливі звинувачення на адресу активістів: зокрема, що ті стріляють самі в себе. На пресконференціях і зустрічах з послами західних країн Татаров намагався дискредитувати учасників протестів і виправдати силові дії проти Євромайдану.

За твердженням адвокатки майданівців Закревської, саме з Татаровим пов'язані можливі фальсифікації міліції справ щодо майданівців, яких правоохоронці виловлювали та били у центрі Києва, а потім їм інкримінували хуліганські дії та масові заворушення.

У Youtube є відеозапис з коментарями Татарова подій «чорного вівторка» 18 лютого 2014 року – коли силовики спробували зачистити Майдан від протестувальників:

«Складний переговорний процес порушений черговою силовою акцією Всі кроки назустріч, які робила влада, не знайшли відклику у лідерів протестів, які фактично нехтують людськими життями заради політичних дивідендів. Озброєні незаконні формування вже декілька разів створювалися на Майдані.

Сьогодні за наказом своїх очільників вони перейшли до активних дій і намагалися взяти під контроль урядовий квартал.»

зеленський майдан зрада

Знак гривні
Знак гривні