Лідерка «Голосу» Кіра Рудик: Порошенко для нас більший політичний ворог, ніж Зеленський

Відповідаючи на запитання «Української правди», хто для партії «Голос» більший політичний ворог: Зеленський чи Порошенко, голова партії «Голос» Кіра Рудик заявила:

– Порошенко.

– Чому?

– Тому що Зеленський не намагається нас так сильно "обійняти", як "Європейська Солідарність". Ну, тобто показати – так це ж просто наша частина."

Kira-Rudik-i-Svyatoslav-Vakarchuk-620x400.jpg

Лідерка "Голосу" також висловила невдоволення, що "Європейська солідарність", запросивши "Голос" до участі в мітингу на захист мови, використала цю акцію для свого політичного піару. " У нас прийшли люди з київського осередку, які казали: "Хочу підтримати мову". Прийшли прапори конкретної партії, ми такі пожали плечами і подумали: "Ну, добре, рєбята, з вами домовлятися, как всєгда".

У відповідь на фразу журналіста "УП" про те, що партія Порошенка "поїдає" виборців "Голосу" в західних регіонах, Рудик заявила: "Подивися в списки, кого "ЄС" веде на Заході: це якісь бандити і кар’єристи. І саме у нашого електорату є очі, щоб побачити і вуха, щоб почути."

Ремарка Текстів: Кіра Рудик очолила партію "Голос" після того, як  лідер цього політичного проекту Святослав Вакарчук спочатку відмовився від керування партією, а потім написав заяву про складання депутатського мандату (для нього це вже другий прецедент - у 2007 році він пройшов до ВР від блоку Наша Україна - Народна Самооборона, а 2008 році склав мандат). Втім, номінально Вакарчук залишається в Раді: депутатська більшість демонстративно провалила голосування за складання Вакарчуком депутатських повноважень

Знак гривні
Знак гривні