Бізнес-центр у Києві захопив терорист. Погрожує вибухом і вимагає прямого ефіру

ОНОВЛЕНО: О 15:00 силовики затримали терориста і вивели з приміщення бізнес-центру.

3-го серпня о 12:00 до столичної поліції надійшло повідомлення з відділення банку, розташованого в київському бізнес-центрі «Леонардо», що на перехресті вулиць Володимирської та Богдана Хмельницького. Його співробітниця повідомила, що до приміщення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років і сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба. Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням. Поліція оточила навколишню територію і розпочала переговори з терористом.

1596452748-8821.jpg

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, чоловік вимагає виходу у прямий ефір. "Поліція оточила місце операції. Зараз зі злочинцем ведуться переговори. Ми вимагаємо, щоб він здався. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав інтерв'ю. Ситуація розгортається за сценарієм, як це було у Луцьку. Однак на сьогоднішній момент ми ще не знаємо, чи є у нього справжня бомба, справжня зброя, на відміну від Луцька, де воно точно було", - сказав Геращенко.

Особу терориста вже встановлено – це громадянин Узбекистану Карімов Сухроб Рахматович. Він 1988 року народження, в Україні має дозвіл на імміграцію та подавав заяву на отримання посвідку на постійне проживання. За попередньою інформацією, терорист вимагає грошовий викуп.

Знак гривні
Знак гривні