Супрун: нас називають і "соросятами", і "фашистами" – насправді ми центристи й найбільша загроза для Путіна

Про це колишня очільниця МОЗ написала у себе на фейсбук:

Сильне суспільство базується на сильних інституціях. Чи то державних, чи то громадянського суспільства. Вчора я сиділа в Конституційному суді та спостерігала театр абсурду, як так звані “експерти” звинувачували Національну службу здоров'я України і закон “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення” у невідповідності до Конституції України, у зменшенні прав українців, у міфічному “зовнішньому управлінні” Україною, хоча маємо докази з реального життя, що це все неправда.

Так само зараз атакують Національний банк України та НАБУ, намагаються скасувати закони про мову, “антиколомойський” закон та закон про люстрацію. І ще дуже багато атак буквально в усіх сферах і проти різних середовищ.

Ми, які будували ці інституції, писали та боролися за ці закони, і діємо на добро країни, зараз є під атакою з обох сторін. Нас називають “соросятами” і ”ліберальними збоченцями” так само, як і “праворадикалами” і “фашистами”.

Насправді ми є центристи. І ми є найбільшою загрозою для Москви і Путіна. Бо ми розуміємо, як будувати коаліції, об’єднувати людей і підвищувати рівень компетентності. Російська дезінформація роз’єднує нас, цькує один проти одного, грає на тих речах, на які емоційно, а не раціонально реагують українці.

Не піддавайтеся цій брехні. Будьмо архітекторами, а не пожежниками. Бо лише компетентно, спокійно і якісно створені інституції та спільноти можуть бути фундаментом здорового суспільства та успішної держави.

супрун

Знак гривні
Знак гривні