Луцький терорист-зоозахисник здався. Зеленський таки записав рекламу фільму, а потім стер (ПІДСУМОК)

У Луцьку ввечері правоохоронці затримали чоловіка, який від ранку утримував заручників в автобусі. Він здався сам. Обійшлося без жертв. "Штурм" запізнився на 1.5 хвилини, після того як чоловік вже був затриманий. Все це дуже схоже на постановку, режисером якої є хтось із чинної влади.

Максим Плохой: скріншот з записаного ним відео
Максим Плохой: скріншот з записаного ним відео

Все, як в серіалі ""Чорне дзеркало". Як відомо, чоловік вимагав, зокрема, аби президент Зеленський зробив відеоролик з пропозицією до перегляду фільму "Земляни" про експлуатацію тварин людьми. Зеленський це зробив, відео потім стер, але воно збереглося :

Приблизно через годину після цього терорист відпустив літню жінку, підлітка та молоду вагітну жінку.

Після того, як силовики затримали терориста і вивели заручників, відео зникло з Facebook-сторінки Зеленського.

Від ранку 44-річний раніше не раз судимий чоловік утримував у заручниках пасажирів автобусу Берестечко – Краснилівка. Він висунув ідеологічні вимоги до політиків, чиновників і суддів: визнати, що держава є "першим терористом у країні".

Також зловмисник вимагав, щоб президент Зеленський записав відеозвернення із закликом дивитись фільм "Земляни", який терорист змусив дивитися і заручників.

Також "Максим Плохой" (Максим Степанович Кривош, який проживає у Луцьку, а прописаний у місті Дубно Рівненської області) є автором логотипу "Я могу" й автором виданої за власний рахунок автобіографічної книги "Філософія злочинця", де йдеться про ту ж "Антисистему", що й у вимогах.

З відео добре видно, що вибух гранати та приїзд БТР із спецпризначенцями до автобуса відбувся через значний проміжок часу після того, як затримують та відводять терориста — тобто, хтось вирішив показати фейковий штурм.

Не виключено, що вся ця історія — постановка від початку до кінця. Однак президент Зеленський показав дуже поганий приклад: те, що він готовий виконувати вимоги терористів.

Не виключено також, що історією з "терористом" інформаційно перекривають події останніх днів на фронті: постійні втрати наших військових, ганебний для політичного та військового керівництва випадок з розстрілом російськими військами медичної евакуаційної групи, загибель українського медика, повільна кількаденна смерть ще одного нашого військового, якого не спромоглись евакуювати, і для порятунку якого Зеленський не доклав жодних зусиль. Насамкінець, є інформація про те, що терористи російських збройних формувань здійснили наругу та страшно понівечили тіло одного з наших бійців перед тим, як повернути його українській стороні.

кримінал психологія волинь

Знак гривні
Знак гривні