Білецький побив колишніх "побратимів" за підтримку Стерненка – адвокат

Під час зустрічі з лідером партії “Національний корпус” Андрієм Білецьким були побиті Сергій Філімонов та Назарій Кравченко – колишні голови київського осередку “Нацкорпусу”, ветерани полку “Азов”.

“Сталось це на зустрічі, на якій вони були запрошені для бесіди із Андрієм Білецьким. Зустрічі фактично не було. Їх били. В тому числі і сам Андрій. Вимагали дати інформацію, хто замовив медійну підтримку Сергія Стерненка”, – написав Найєм у фейсбуці, передає Новинарня.

Назарій Кравченко, голова громадської організації “Речовий доказ”,  також підтвердив інцидент під час зустрічі із Білецьким.

“Бесіда колишніх побратимів і не планувалась, бо нас пів ночі колективно намагались переконати не підтримувати Сергія Стерненка. Головними аргументами були удари в голову та допити”, – написав він у фейсбуці в п’ятницю, 8 травня.

Громадський діяч Роман Сініцин так прокоментував інцидент: “За позицію і підтримку Сергія Стерненка тепер одні побратими ламають і допитують інших побратимів, останні, звичайно ж, не мають жодного відношення до “мусорської повістки” і одного тимчасового міністра. Такий збіг, буває”.

Як відомо, середовище “Національного корпусу” й “Азовського руху” розділилося в думках щодо підтримки громадського активіста Сергія Стерненка. Зокрема, лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький виступає проти підтримки Стерненка та останніми днями критикує його в медіа, на каналах (як-то ZIK) тощо.

Андрій Білецький – перший командир полку НГУ “Азов”, засновник “Азовського руху” та партії “Національний корпус”.

Сергій Філімонов та Назарій Кравченко відомі як активісти цього правого руху, учасники АТО, учасники штурму Маріуполя 2014 року в складі “Азова”.

Згодом "НацКорпус" (партія яка є частиною "азовського руху")видав пафонсу заявуна підтримку Стерненка

абзац стерненко білецький кримінал маразм

Знак гривні
Знак гривні