"Тексти" відтепер на Google News! Підписуйтеся, а також читайте нас у соцмережах

"Тексти" тепер можна читати на Google News.

Для того, щоб підписатися на нас, зайдіть на Google News та знайдіть за пошуковим запитом Texty.org.ua. Добірка наших матеріалів має два розділи: Статті та Фрагменти.

Також запрошуємо підписатися на інші наші соцмережі:

"Тексти" у Фейсбуку – тут ви знайдете найцікавіші новинні матеріали та статті з сайту щодня. Також ми публікуємо добірки фото, відео з життя редакції та відео, в яких автори розповідають про створення своїх матеріалів. А ще – повідомляємо про офлайн-події та навчальні події, які проводить наша редакція.

Тексти в Телеграмі – на нашому Телеграм-каналі ми робимо одну або дві публікації щодня, за винятком вихідних днів. Зазвичай це найцікавіший за день матеріал (стаття, інфографіка, проєкт з журналістики даних, дезінфомоніторинг). Посилання для мобільних пристроїв: @textyorgua.

Тексти у Твіттері українською – тут ми даємо не лише власні публікації, але й посилання на найцікавіші твіти інших користувачів. Акаунт оновлюється здебільшого щодня, часом бувають невеликі паузи.

Тексти у Твіттері англійською – матеріали, які вийшли на сайті англійською мовою, англомовні новини з життя редакції тощо. Акаунт оновлюється по мірі публікації англомовних матеріалів, нерегулярно.

Тексти в Інстаграмі – тут ми публікуємо наші візуальні матеріали (інфографіку, фото та добірки фото), новини в "фірмовій" обкладинці, а також відео з життя редакції та відео з нашими авторами. Оновлюємо щодня, за винятком вихідних.

Також можна підписатися на розсилку наших матеріалів – внизу цієї сторінки є форма де можна залишити email, або зайдіть на нашу головну сторінку, знайдіть віконечко підписки в нижній третині сайту і тисніть "Підписатися". Ви будете регулярно отримувати три-чотири найкращих матеріали з сайту.

Вибирайте найбільш приємний вам формат, долучайтеся – і залишайтеся з нами!

редакційне

Знак гривні
Знак гривні