На час карантину - слухайте онлайн-концерти українських виконавців

Наразі карантин в Україні та світі ламає різні сфери бізнесу та пригальмовує буденне життя. Світова індустрія живих розваг відчутно постраждала: артисти залишилися без основного джерела прибутку.

Саме тому онлайн-медіа СЛУХ запускає спецпроєкт Карантин LIVE.

Карантин LIVE — майже щоденний марафон унікальних онлайн-концертів українських виконавців з можливістю донатів на підтримку артистів та онлайн-медіа СЛУХ

Стартуємо у вівторок, 24 березня. Плануємо триматися до 3-го квітня (ймовірного закінчення карантину). Але це все буде відбуватися лише завдяки вашим переглядам і небайдужості.

Перших учасників відкриємо вже в понеділок, 23 березня. Усі виступи розпочинатимуться о 20:20, транслюватимуться на YouTube-каналі-СЛУХ. Учасники презентують новий матеріал, неочікувані формати та експерименти. Тому підписуйтеся на канал, клацайте на дзвіночок і чекайте на сповіщення. 

Необхідна підтримка. Концерти — основне джерело прибутку для артистів. Зараз вони залишилися без нього. Разом із ними в скрутному становищі опинилися інші сфери, в тому числі музична журналістика. Тому нам як ніколи потрібна ваша допомога.

Ми будемо вдячні за вашу можливість допомогти нам та виконавцям і перераховувати будь-які кошти під час перегляду.

Детальніше

музика карантин інтернет

Знак гривні
Знак гривні