Президент Бразилії, який бачився з Трампом. Дружина Трюдо. Замміністра у Британії. Коронавірус не минає й "сильних світу"

У президента Бразилії Жаїра Болсонару перший тест дав позитивний результат на коронавірус. Кілька днів тому він близько спілкувався з Дональдом Трампом.

unnamed.jpg

Перший тест дав позитивний результат. Це перший випадок зараження коронавірусом серед світових лідерів. Результати другого тесту, який має підтвердити або спростувати результат, очікуються ввечері 13 березня, зазначає видання.

Напередодні, 12 березня, коронавірус виявили в прессекретаря Болсонару Фабіо Вайнгартена. Вайнгартена одразу ж ізолювали. Бразильський президент пізніше записав відеозвернення в медичній масці, де заявив, що пройшов тести для перевірки на коронавірус.

7 березня Болсонару з Вайнгартеном зустрічалися з президентом США Дональдом Трампом. Утім, Трамп пізніше неодноразово зазначав, що почувається добре і не збирається проходити перевірку на зараження коронавірусом.

Дружина канадського прем'єра також заразилася коронавірусом, але почувається добре. У самого Джастіна Трюдо жодних симптомів не спостерігається.

52750544_303.jpg

Про захворювання у Софі Грегуар-Трюдо повідомили у ніч на п'ятницю, 13 березня, в офісі канадського прем'єра.

Згідно з повідомленням, Грегуар-Трюдо почувається добре і перебуває в ізоляції. "Прем'єр-міністр почувається добре, у нього немає жодних симптомів. З метою запобігання захворюванню та слідуючи порадам лікарів він перебуватиме в ізоляції на період у 14 днів", – повідомили в офісі Трюдо, додавши, що у цей період він продовжуватиме виконувати свою роботу.

Заступниця міністра охорони здоров'я Великої Британії Надін Дорріс раніше також повідомила, що у неї виявлено коронавірус Covid-19. Три депутати у Франції та один у Бундестагу також мають коронавірус.

коронавірус

Знак гривні
Знак гривні