Україна вдарила у відповідь у Пісках

Штаб ОС прозвітував про знищення розрахунку ПТРК окупантів під Пісками, де вчора загинули двоє наших військових.

У відповідь на обстріл в районі селища Піски під Донецьком у вівторок, 10 березня, українські військові знищили розрахунок ПТРК окупантів.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу Об’єднаних сил – передає Новинарня.

“Завдяки застосуванню сучасних оптико-еледо трьох убитих та до п’яти пораненихйшли на озброєння українських підрозділів, наші захисники помітили відхід бойового розрахунку ПТРК противника із житлового сектора окупованого населеного пункту. Відхід цього розрахунку російські окупанти прикривали вогнем зі своїх позицій.
Підрозділи Об’єднаних сил застосували всі наявні чергові засоби ураження для повного придушення вогневої активності російсько-окупаційних військ та знищення розрахунку ПТРК, який підбив автомобіль з українськими воїнами. По позиціях противника, з яких вівся вогонь, було нанесено низку ударів, за результатами яких уся вогнева активність ворога була припинена. Розрахунок ПТРК, як бойова одиниця, перестав існувати – один оператор був убитий, інший важко поранений“, – ідеться в заяві пресцентру штабу ОС.

У повідомленні зазначено, що після закінчення бою з уражених позицій противник вивозив убитих та поранених, всього було задіяно до чотирьох медичних евакуаторів.

“Втрати противника на цій ділянці склали до трьох вбитих та до п’яти поранених різного ступеня важкості”, – зазначають у штабі ОС.

Зранку у вівторок, 10 березня, російські окупаційні війська атакували позиції Об’єднаних сил на Донецькому напрямку, в районі селища Піски, зокрема із застосуванням протитанкового ракетного комплексу, та підбили вантажівку ЗСУ ГАЗ-66. Відповідно до уточненого повідомлення пресцентру штабу ОС, загинули двоє українських військових, поранені – вісім.
Імена загиблих воїнів 131-го розвідувального батальйону ЗСУ – Віктор Солтис та Андрій Ведешин.

війна донеччина

Знак гривні
Знак гривні