До "Слуг" навідався Капітан Очевидність. Виявляється, просто бути "новим обличчям" для Кабміну недостатньо

Бути просто новим обличчям виявилося недостатньо, потрібен ще й управлінський досвід у сфері державної влади чи бізнесу.

Про це перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив в ефірі програми "Свобода слова", передає Цензор.

"Що стосується нових облич, то ми не відмовляємося від цієї філософії. Ми тільки говоримо про те, що просто бути новим виявилося недостатньо. Потрібно бути новим і досвідченим у чомусь", - сказав він.

При цьому Корнієнко зазначив, що потрібно бути досвідченим не в корупції, не в політичних інтригах, не в тому, щоб по-новому обдурити виборців.

"Це не ті, кого ми очікуємо в новому уряді ... або оновленому уряді. Ми очікуємо людей, які є новими за духом, можливо, з управлінським досвідом або в сфері державної влади, або в сфері бізнесу або управління великими компаніями, великими об'єктами", - підкреслив він.

Корнієнко вважає, що у владній команді вже працює певна система внутрішніх соціальних ліфтів. Також він зазначив, що за час роботи нового парламенту депутати від "Слуги народу" підвищили свій професійний рівень, і фракція не хоче відпускати їх на роботу у виконавчу владу.

"Що стосується того, що в Україні є велика кадрова криза, то все-таки знайти 10-15 людей, які могли б очолювати міністерства, - це нормальне завдання, ми зараз над ним працюємо, проводимо консультації. І завтра під час засідання фракції ми будемо з колегами по монобільшості обговорювати фінальну конфігурацію. Переговори йдуть, і депутати в них теж беруть участь ", - сказав він.

гончарук зеленський уряд корнієнко

Знак гривні
Знак гривні