П

Підприємці проти влади. ОНЛАЙН-РЕПОРТАЖ З АКЦІЇ ПРОТЕСТУ 22 листопада (оновлюється постійно)

13:04 До протестів приєднався власник "гарячих лінії" для онаністів.

Надійшла інформація про те, що на Майдані висловили бажання залишитися Юрій Гнаткевич, Володимир Дончак, Віктор Олійник, Олександр Стешенко, Юрій Триндюк та Борис Шиянов.

БЮТівець Борис Шиянов обіймає посаду генерального директора аудіотекс-компанії ТОВ «WPI-Україна». Сфера бізнесу компанії Шиянова - надання споживачем «інтерактівніх телефонних послуг», тоб, простіше, вон одна Із провайдерів на ринку послуг «8-900 ...». За данім журналу «Новий маркетинг», назви проектів «WPI-Україна»: «Нудьгуєш? Зателефонуй! »,« Гарячі фантазії ». Тобто Шиянов власник гарячих ліній для онаністів.

Зараз викладемо більш детальніше портрети деякіх борців.

8:40 Поки з наметовим містечком на Майдані все ОК. Вночі на площі чергували декілька десятків мітингувальників. Організатори акції закликають небайдужих підприємців, організації і громадян підвезти їжу.

23:30 Триває облаштування пікетувальників на ніч у наметах на Майдані - реєстрація, розміщення у наметах. Наразі, там перебуває декілька сотень людей. Не виключено, що міліція спробує вночі знести наметове містечко. З такою кількістю це цілком можливо. Нагадуємо, пряма трансляція: http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1

19:45 У Севастополі близько 150 підприємців, присутніх сьогодні біля будівлі міської державної адміністрації, підтримали ультиматум, висунутий під час Всеукраїнської акції протесту, який спрямований на недопущення підписання Президентом України ухваленого Верховною Радою Податкового кодексу України.

Як передає кореспондент УНІАН, один із організаторів акції Любов ОГНЄВА зачитала вимогу севастопольських підприємців до Президента Віктора ЯНУКОВИЧА, в якій, зокрема, наголошується: «Ми також, як і присутні в Києві, вимагаємо від Президента накладення вето на Податковий кодекс».

19:06 Представники підприємців вирушають до Банкової. "Спливає час ультиматуму", - заявив один з активістів зі сцени.

"Прошу керівників ініціативних груп, які братимуть участь в ініціюванні референдуму по достроковому припиненню повноважень Верховної Ради вишикуватись і піти на Банкову, щоб по закону провести процедуру", - заявив один з активістів.

Зі сцени також повідомили, що за деякою інформацією правоохоронні органи оточують людей, які пікетують адміністрацію президента.

Також зі сцени повідомили, що Українська діаспора у США приєднується до акції пікетуванням українського посольства.

17:20 Організатори акцій протесту проти податкового кодексу закликають активістів залишитись на Майдані Незалежності на ніч.

"Я прошу вас, не розходитись, не роз'їжджатись", - заявив один із активістів.

"Ми збираємось залишатися тут на ніч. Ми звідси не відступимо", - наголосив активіст зі сцени.

"У 2004 році ми обирали свободу слова, сьогодні ми обираємо економічну свободу", - зазначив він. Повідомляє "Українська правда"

16:52 Хто радів річниці Майдану? Отримайте: на сцені була Юля, тепер Луценко. Реакція Твіттеру - така ж:

@Vovanada

думав іти на майдан. після того, як вийшов Луценко вже забив іти. відчуття, що це все якась підстава. (((у людини виявилися занадто слабкі нерви. На майдан треба йти, по любому)))

@akhavr

Нахрєна цих пердунів випустили? Спочатку Юлю, тепер головмента.

@middlesizetit Vladimir Smirnoff

Новости часа: количество проклятий над родом Луценко и Тимошенко растет в геометрической прогрессии

"Влада нічого не збудувала, на відміну від нас" - класний меседж від виступаючих підприємців, з приводу рішення суду

Це пов"язано з тим, що тільки що Київський окружний адміністративний суд встановив обмеження у вигляді заборони проведення заходів 22-26 листопада в центральній частині Києва

"Тобто, громадські організації мають звільнити центр міста”, - вважають міліціонери

16:24 ""Здравствуйте, ммы вас не ждали". На Майдані виступає Юлія Тимошенко. Революції кінець?

Майже півгодинний виступ Тимошенко нічим не відрізнявся від її стандартних спічів. Нічому не навчила, нічому не навчилася. Цитата з твітеру: "Юля жене дурку про референдум щодо відставки преза і ВРУ, є рішення КС, що такого не може бути. Чистий PR, балаканина"

15:28 Нагадуємо, набагато більше свіжих фотографій знаходиться тут: http://www.dropbox.com/gallery/975497/1/22nov?h=fbbce2

14:56 Міліція поки діє дрібними провокаціями - складає протоколи, намагається відбирати пояснення у організаторів акції. Колону з "спецназом" пропустили після погроз відкрити кримінальну справу на організаторів - тих, хто подавав заявки. При цьому, частина людей що казали людям відійти в сторону - була явно ментовськими тіхарями в цивільному - до цього вони на очах нашого кореспондента отримували накази від свого командира

14:33 Народ розступився і пропустив частину автобусів з "Беркутом", які їхали з Інститутської. Автобуси проїхали і стали навпроти будинку профспілок.

14:18 Представники підприємців з регіонів виступають значно цікавіше й адекватніше, ніж "професійні політики", які лізуть на трибуну.

Майдан - станом на 14:30

14:14 Гарно виступав підприємець з Генічеська. «Нам гарно на ринку – ми в 2009 році вигнали двісті рейдерів, до нас ніхто не ходить, нас бояться податківці й міліція. Треба всім робити, як ми».

14:10 Тільки що мєнт в цивільному одязі, якийсь начальник, зібрав нараду "тихарів" робив їм розгон. "Шо за х...ня, лічний состав разбєжался, нєту камєр, нєвозможно руководіть." Тяжко їм зараз доводиться. :-)

Відро не витримало напруги протестів

13:43 Протестуючі перекрили Хрещатик, під час перекриття відбулася штовханина з міліцією, До вимог додали відставку Могильова.

13:27 Під тиском 10 000 протестуючих в Хмельницькому, було звільнено всіх затриманих органзаторів протестів!!! - повідомлення зі сцени Майдану - це дійсно класна новина!

13:08 На Майдані поруч зі сценою вже два намети. Ще один екстремістський і антисемітський :-) слоган: "Бродського - в Ізраїль".

12:58 На Банковій організатори закликали залишитися близько 500 чоловіків з досвідом 2004 року, для блокування і встановлення сцени.

Веб-трансляцію на ustream (http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1) з Банкової дивляться більше 10 000 людей. Тим часом, "Інтер" постійно транслює пустий Майдан, і робить вигляд, що не відбувається нічого.

12:38 Дивіться галерею з нашими фотками з акції: http://www.dropbox.com/gallery/975497/1/22nov?h=fbbce2

12:35 Твіт-повідомлення зі Львова: "Вже давно на Шуварі (ринок - прим.) у #Lviv не було такої мертвої тиші... Більшість кіосків наглухо зачинені.

12:34 Народ поступово починає рухатися від Банкової у бік Майдану.

12:06 Екстремістьскі ;-) цитати до відеотрансляції з акції протесту http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1:

kombinator78: за такие деньги как мы платим, нанять просто толковых управленцев по контракту на 5 лет!

Sirozha: naniat\ tolkovyh killerov

12:08 Наш кореспондент знаходиться на верхньому виході із станції "Хрещатик" (на Інститутській). Вулиця забита людьми, пройти неможливо. За нашою інформацією, скоро люди почнуть повертатися на Майдан.

12:00 ГОЛОСИ ПРОТЕСТУ. "Этот сброд, который называет себя властью, пришел из Донецка. И я сделаю все для того, чтобы Донецк их и похоронил. Они не Донбасс. Они враги.

11:46 До Банкової іде спецназ- "космонавти". Мабуть, підкріплення до міліції, яка перекрила вхід до Адміністрації.

11:44 Майданний креатив. Плакат, на плакаті загнутий у позу "зю" чоловічок, який перекреслений, як на "заборонних" дорожних знаках. І напис - з народом так не можна.

11:40 ГОЛОСИ ПРОТЕСТУ. Дорослі здоровенні дядьки ідуть із дощечкою з написом "Дитячий пасаж" . Виявилися, вони торгують в універмазі "Дитячий світ" на Дарниці. Зараз він не працює - всі пішли протестувати. На робочих місцях не залишилося нікого.

11:38 Голова колони на Банковій, вся колона - на Інститутській, а хвоста навіть не видно - десь на Майдані.

11:10 Колона йде по Інститутській. В авангарді - таксисти.

11:08 Підприємці розгорнули мобільні точки із продажу салатів, чаю та кави. Оце і є підприємливість у дії. :-)

11:03 На Хрещатику - колона протестуючих таксистів. За таксистами буде висуватися колона до Ради та Адміністрації президента.

11:00 За оцінками нашого кореспондента, на Майдані близько 50 тисяч людей.

10:58 Чудовий плакат привезли підприємці з Харківщини: обличчя Януковича і підпис: "Ты обещал слушать каждого? СЛУШАЙ!"

10:37 Виступає Яценюк. Народ сприймає схвально, але в натовпі лунають голоси: "Кар'єру собі робить".

10:35 Колона вирушає до Ради у найближчі хвилини. План - у 15.00 по Інститутській – до Адміністрації.

10:30, Надзвичайна щільність протестуючих (зверніть увагу)

10:25 Інформація від голови профспілок вільних перевізників Андрія Корчинського: вчора з Кіровограду їхали автобуси на мітинг, їх зупинили і забрали документи.

10:22 Заклик з трибуни – якщо не відпустять затриманих у Хмельницьку підприємців, наступну акцію провести в Хмельницьку.

10:20 В переходах на Майдані повно міліції, але, як кажуть учасники акції, міліціонери заявляють, що не чинитимуть їм перешкод.

10:12 Протестувальники висловлюють наміри піти не тільки до Ради, але й до Адміністрації президента – щоб вручити Януковичу ультиматум про накладання вето на податковий кодекс.

Відеотрансляція з акції протесту (трибуна Майдану) - http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1

9:55 Люди поки що збираються на Майдані, руху в напрямку Ради не почалося.

ГОЛОСИ ПРОТЕСТУ. Богдан Патриляк: В мене на столичній Петрівці точка із продажу українських книг. Було дві, через кризу одна закрилася. Якщо кодекс приймуть, доведеться платити тисячу гривень податку. Тоді сенсу торгувати українськими книжками не буде.

9. 42 Найбільше прапорів належать профспілкам працівників малого й середнього бізнесу. Ідуть виступи із сцени, вчора змонтованої на Майдані всупереч спротиву влади й міліції. Переважає ліва антиолігархічна риторика.

9.35. На цей раз народу більше, ніж минулого разу. «Стартовий майданчик» біля консерваторії повністю заповнений, народ починає також збиратися біля станції метро «Хрещатик». Потроху колони звідти підтягуються до Майдану. Помічені якісь чорні прапори – анархісти? Побільшало прапорів-«тільняшок».

Сайт texty.org.ua знову веде онлайн-репортаж із акції протесту проти прийняття податкового кодексу Азарова-Тігіпка, який в інтернет-спільноті отримав влучне найменування КАТ.

Наші кореспонденти працюють в епіцентрі подій, їх повідомлення оперативно викладаються в цей матеріал та у "Твіттер" (під хеш-тегом #KAT_ua).

__________________________

Нагадуємо, що сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам наших читачів.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані

U336801545841

Гроші на рахунок можна слати і на телефон

096 551 68 93 - це Київстар

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати на яку платіжну систему ви переслали кошти

КАТ податки протест самоорганізація влада

Знак гривні
Знак гривні