С

Скільки вчителів вакциновано у школах і дитсадках Києва. Шукайте свій заклад

З 23 вересня в Україні діє жовтий рівень епіднебезпеки. Згідно з постановою Кабміну, школи працюватимуть очно лише за умови вакцинації 80 % вчителів. Ми дізналися про кількість вакцинованих у кожній школі та садочку столиці. Дивіться, яка ситуація у вашому навчальному закладі.

ОНОВЛЕНО 07 жовтня 2021 р.: додано Дніпровський та Голосіївський райони, які надіслали дані пізніше.

2020–2021 навчальний рік чимало дітей провели вдома, школи та садочки були закриті на карантин, діти вдавали, що навчаються онлайн, а батьки не могли повноцінно працювати. Чимало українців бояться повторення ситуації, водночас кількість щоденних захворювань на коронавірус та госпіталізацій продовжує зростати та скоро наздожене весну цього року.

23 вересня ми написали запит у районні державні адміністрації м. Києва і спитали, скільки педагогів вакциновано однією та двома дозами. Вимога про 80 % вакцинованих вчителів стосувалася лише шкіл, проте ми також попросили дані щодо дошкільних закладів.

Інформацію про вакцинацію у садках і школах Києва ви можете знайти у табличці нижче.

У більшості шкіл та садків учителі вакциновані на 80 % і більше. Зазначимо, що інформація в табличці актуальна на період з 22–29 вересня залежно від району. Шукайте вашу школу або садочок і дивіться відсоток вакцинованих.

Район Школа Одна доза, % Дві дози, % Усього, %

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в рамках Transition Promotion Program. Погляди, викладені у цьому матеріалі, належать авторам і не відображають офіційну позицію МЗС Чеської Республіки.

transition_lg_v2.gif

datavis карантин вакцинація навчання школи

Знак гривні
Знак гривні