Громадськість проведе акцію проти формули Штайнмаєра: Нормандська змова - державна зрада!

19 вересня о 19:00 під Офісом Президента, вул. Банкова 11, відбудеться попереджувальна акція об’єднаних сил активістів, добровольців, волонтерів, науковців та експертів “Нормандська змова – державна зрада!”

Головні вимоги активістів до президента України Володимира Зеленського та Верховної Ради дев’ятого скликання:

Не підписувати капітуляційних угод з Путіним, за жодних обставин не імплементувати формулу Штайнмаєра, не погоджуватись на узаконення проросійської автономії Донбасу та амністію для бойовиків.

Організатори акції наголошують, що єдиним можливим шляхом врегулювання війни на Донбасі є:

1. Повне і стале припинення бойових дій.
2. Виведення російських військ, роззброєння незаконних формувань.
3. Передача кордону Україні, або миротворцям ООН і ОБСЄ з подальшою передачею Україні.
4. Проведення виборів за українським законодавством.

Усі ці положення без винятків повинні бути ключовими елементами позиції України під час переговорів з Росією у будь-якому форматі. Імплементація формули Штайнмаєра українською владою підпадає під визначення державної зради.

Згідно з 111 статтею Кримінального кодексу України державна зрада - це діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітету, територіальній недоторканності, обороноздатності або державній безпеці України: перехід на бік ворога у воєнний час або в бойовій обстановці, шпигунство, подання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги у проведенні підривної діяльності проти України. Таким чином, імплементація формули Штайнмаєра владою є державною зрадою.

Подія у Фейсбуці за цим посиланням.

Блог: Олександр Іванов донбас війна

Знак гривні
Знак гривні