Зеленський повторив усі ключові тези російської дезінформації. Але на Стадіоні це не спрацювало

У фенетезі є епізоди, де злі сили насилають морок, але потім відбувається якась магічна дія, і морок розвіюється, розум стає ясним і добро отримує більше сили. Це сталося сьогодні на стадіоні. Зеленський озвучував усі ключові тези російської дезінформаційної машини.

Від зв'язку Порошенко-Медведчук - до "патріотів зливають у котлах". Але суть - в загальному тумані, який Росія напускала на розум українців через групи ненависті у ФБ, лайно-ЗМІ і свої офіційні ЗМІ. Туман опускався поволі, й уже майже ніхто його не помічав. А тут - меджик. На Стадіоні він розвіявся. Може тому, що прийшло багато думаючих людей. Будь-яка російська деза, озвучена Зе, викликала шалені обурені скандування з боку прихильників Порошенка.

Здається, Зеленський сам вірив у цю маячню, яку озвучував, і для нього було несподіванкою, що опоненти так люто реагують на цю брехню. І це давало сили Порошенку. Він був в ударі. Навіть на "ворожій" території - бо перед ним стояли фани Зе - він чітко, голосно і максимально ясно пояснював, що відбувається насправді.

Після завершення офіційної частини Порошенко повернувся на свою сцену і ще коротко виступив перед своїми прихильниками. На трибунах Зеленського ще залишалися люди, небагато. І вони залишилися, щоб далі послухати Порошенка. Здається, вони вперше почули правду. Закляття знято, туман розсіюється. Якщо не в усіх, то в значної частини народу.

Блог: Роман Кульчинський дебати зеленський порошенко

Знак гривні
Знак гривні