Славянське антитерористичне

Викладене в останньому матеріалі по АТО викликає дуже великі сумніви. Якщо захоплені блокпости війська здали без бою, то як їх повернули назад? Чому про це нічого не відомо? Як взагалі війська в місті можуть діяти "широким фронтом"? Це ж очевидний абсурд. Які можуть бути малі групи українського спецназу в місті повному терористів?
Чому місто не блоковано повністю навіть по автомобільним шляхам?
Повна туфта це все.
Черговий невдалий штурм Словянська. Цього разу силами ВВ. Припинення штурму фактично через пряму погрозу Путіна. Така реакція була прогнозованою. То навіщо було взагалі починати штурм? Блокуйте місто наглухо і поетапно зачищайте інші осередки. Там де немає великої кількості озброєних сепаратистів. Хоча б той самий Маріуполь. Ідіотська заява Сюмар щодо виконання задач першого етапу АТО. Які задачі може виконати броунівський рух військ туди і назад?
Чергова брехлива бравурна заява Авакова щодо Маріуполя. Громадяни власними силами зачистили сепаратистів. А бравий міністр не лише нічого не зробив. Він ще й не втримав зачищену будівлю.
Тимошенко за договорняком з терористами. Ну, після договорняка 2009 з Януковичем це сприймається природньо. Цікаво, що вязниця людей нічому не вчить.
День мав дві світлі плями: відбита атака на військові склади в Артемівську та заява Порошенка в Луганську про неприйнятність переговорів з терористами. Приємно що в нашого майбутнього президента правильні думки. Головне щоб вони так не спізнювались в часі.

Блог: Aleks донецьк зброя сепаратизм донбас

Знак гривні
Знак гривні