Питання, на які поки що немає відповіді

Серед безлічі інформації, що з'являється за ці тижні, вирішив записати собі на пам'ять декілька питань, на яких у мене немає відповіді.

1. Як звати, і яка доля двох хлопців, яких зловив беркут на колонаді стадіону Лобановського? На відео видно, як їх по звірячому б'ють, потім кудись тягнуть. Начебто, один з них впав (чи його скинув беркут), і він потім наступного дня помер в лікарні. Однак ні імені його, ні подальших згадок серед жертв Грушевського я не зустрічав. (Другий начебто врятувався, однак точної інформації теж немає.)

2. Скільки людей було у помаранчевому мікроавтобусі, в який беркут начебто кинув гранату під час першої засідки на автомайданівців? Яка їх доля? Що це була за граната? Що несуть менти на відомих кадрах, у двох великих мішках?

3. Яка доля третього викраденого, разом з Вербицьким і Луценком, чоловіка? Якби він вибрався, напевне розказав що був разом з ними. Судячи з того, що ніхто не озвався - прогноз невтішний.

4. Чи встановлена особа людини, замерзле тіло якої було знайдено на Оболоні, начебто із зв'язаними руками і ногами. МВС коментувало, що це якась "битовуха". Не знаю як ви, але я вже взагалі не вірю жодній їх заяві.

Друзі, якщо у вас є інформація (з посиланнями) щодо цих запитань, будь ласка, пишіть в коментарях.

Інформація, що надійшла

1. Є повідомлення про хлопця, затриманого на арці поруч з "Динамо". Поки не відомо, чи йдеться про епізод з побиттям на колонаді, чи це щось інше. Стан страшний, він під вартою в лікарні швидкої допомоги.

2. Схоже, відомо ім'я водія мікроавтобуса. Він у лікарні, стан - важкий

Блог: Суворий Адмін пам'ять злочин

Знак гривні
Знак гривні