Молодий Рух від'єднався від Народного Руху

Рішенням Політради Народного Руху України (Української народної партії «РУХ») з партії було виключено Голову Молодого Народного Руху Сергія Воронова, Заступника Голови МНР Андрія Рибалка, Заступника Голови МНР Олега Савку та Голову Дніпропетровської обласної організації МНР Григорія Чмихала.

Варто зазначити, що виключені хлопці, мають великий авторитет у молодіжних колах України та регіонів, беруть активну участь у протестних акція та політичному житті країни. Саме Молодий Народний Рух, у великій мірі завдяки виключеним сьогодні керівникам, залишався найактивнішою та найдієвішою частиною партії.

«Народний Рух вкотре продемонстрував наскільки важливою для нього є молодь, і ще раз довів незалежність Молодого Народного Руху від партії. Тиск на організацію розпочався одразу після приходу до керівництва партією Василя Куйбіди, а сьогодні він закінчився виключенням керівництва МНР з Руху. Незважаючи ні на що, Молодий Народний Рух залишатиметься активною політичною організацією та нестиме ідеї Вячеслава Чорновола» - прокоментував рішення Політради партії Голова МНР Сергій Воронов.

Нагадаємо, що Молодий Народний Рух, як і ряд обласних організацій Руху, засудив та не підтримав об'єднання НРУ з УНП. Причиною цьому стали умови, що висунула УНП рухівцям, і які підтримав Василь Куйбіда та маріонеткова політрада НРУ, і на жаль, проголосував З’їзд Руху. Після завершення З’їзду, Координаційна рада Молодого Народного Руху прийняла ухвалу про подальшу діяльність МНР, в якій зазначила, що відтепер Молодий Народний Рух діятиме як самостійна та незалежна від новоутвореної партії громадська організація

Блог: Народні ТЕКСТИ рух політика

Знак гривні
Знак гривні