Україна-2011: "испытание януковичем"

2011-й в Україні буде роком політичних репресій, нищення парламентаризму, утисків свободи слова, порушень прав людини, придушення громадянського суспільства, войовничої українофобії, топтання по національній пам’яті, зубожіння народу, ліквідації демократії та демонтажу української державності.

Таким є мій особистий прогноз на прийдешній рік за президентства «двічі несудимого». 2011-й стане роком побудови в Україні поліцейської держави, насаджування малоросійства, накидання на країну московського ярма, подальшого запровадження тут медвепутінської моделі керованої демократії.

Влада все більше закручуватиме гайки у всіх сферах і по всім напрямкам. На опозиціонерів все частіше заводитимуть справи, їх все активніше викликатимуть до генпрокуратури, кидатимуть за грати. Кількість кримінально переслідуваних антиукраїнською хунтою постійно зростатиме.

Їхні ряди поступово поповнятимуть громадські діячі, правозахисники, колишні дисиденти, науковці, митці. Під гоніння підпадатимуть не лише опоненти сучасної біло-блакитної влади, а й критики радянської доби. При цьому рівень переслідувань спускатиметься з vip-осіб до пересічних громадян. Згодом репресії накриватимуть не лише так звані вершки суспільства, а й всі соціальні верстви і прошарки.

Українських істориків, що займаються дослідженням національно-визвольного руху, та літераторів, які присвячуватимуть цій темі свої твори, тавруватимуть як ксенофобів й розпалювачів міжнаціональної ворожнечі. До них застосовуватимуться різні санкції – від звільнення з роботи та перешкоджання професійній діяльності (чи повного її унеможливлення) до порушення кримінальних справ за будь-якими надуманими приводами, в тому числі – за вже названими звинуваченнями. Теж саме очікує дослідників Голодомору та інших знакових подій української історії.

В країні з’являться в’язні сумління не лише з числа політиків національно-демократичного табору, але й патріотично налаштованих людей творчих професій.

Буде закрито низку національно-культурних закладів та інституцій і припинено реалізацію просвітницьких проектів – як державних, так і приватних. Під опалу підпадуть наукові й мистецькі ініціативи, які популяризуватимуть українську історію, культуру, звичаї. На них накладатиметься негласне, але сурове табу.

Організатори та учасники таких акцій зазнаватимуть тиску з боку правоохоронних органів, а то й піддаватимуться спланованим хуліганським нападам груп осіб характерної зовнішності безпосередньо під час проведення несанкціонованих владою заходів. Це робитиметься в присутності «вартових порядку», які не втручатимуться в процес побиття до повного його завершення. Кримінальні ж справи порушуватимуться не проти нападників, а проти їхніх жертв. Це вже було на фестивалі патріотичної пісні "Гайдамака.UA". Тепер такі інциденти ставатимуть традицією - сумною для патріотів, і веселою для "пацанів".

Українська мова дедалі більше витіснятиметься з державних установ, судочинства, телебачення, радіо, друкованої преси. Поле її використання постійно звужуватиметься. Натомість набиратиме оберти русифікація.

Наступний 2011-й стане роком позбавлення українців не лише політичних й громадянських свобод, але й економічних. Національний гніт посилюватиметься соціальним розшаруванням.

Прийдешній рік буде роком масових банкрутств малих і середніх підприємств, корінного винищення підприємницької ініціативи пересічних українців, позбавлення їх можливості ведення чесного і прозорого бізнесу. Це буде рік суцільної тінізації і криміналізації економіки. В країні розквітнуть корупція й «кришування».

Багатії множитимуть свої статки, а бідних душитимуть злидні і безнадійність. Життя ставатиме нестерпним, а уряд продовжуватиме годувати українців переможними реляціями про якесь міфічне зростання ВВП.

Чимало громадян, котрі не будуть в силах розрахуватися з комунальними платежами, опиняться під загрозою виселення з помешкань через судові рішення. Комусь доведеться скуштувати гіркої долі безхатченка. 2011-й стане роком народного зубожіння і спалаху суїциду.

Отже, наступного року ситуація в країні тільки погіршуватиметься, а суспільні настрої радикалізуватимуться . Відчуваючи це, влада розкручуватиме репресивну машину на повну потужність, намагаючись тримати суспільство в постійному страху.

Пружина суспільної напруги стискатиметься до упора і в загнаних у безвихідь українців не залишатиметься іншої альтернативи як чинити опір. Адже люди розумітимуть, що фактично правлячий режим підштовхує їх до межі фізичного виживання. Все більше громадян усвідомлюючи необхідність рішучого протесту, виходитимуть на вулиці. Тому можна очікувати всеукраїнську кампанію громадянської непокори, страйків, мітингів, демонстрацій, а то й барикад на захист соціальних й національних прав. Зрозуміло, що такі прояви народного гніву жорстоко подавлятимуться міліцією, спецназом, а в разі необхідності й внутрішніми військами.

Хто ж виявиться переможцем у цьому протистоянні перед усе залежатиме від завзяття, налаштування та витривалості протестувальників. У своєму піку масові протести здатні будуть призвести до несподіваного і дуже неприємного для правлячого режиму результату. Антиукраїнська хунта може зазнати такого краху, від якого її провідники ще довго тремтітимуть там, куди зараз намагаються запроторити політичну опозицію.

...І бандити таки отримають тюрми!

ЗЕКА – ГЕТЬ!!!

"Может за грехи наказание
Может звёзд по небу движение,
Но приходит час испытания
Испытания поражением
Никогда не знаешь заранее
Есть ли у тебя продолжение
Если не пройдёшь испытание
Испытание поражением."
/Олексій Савченко/

"Хочу кудябликов!"

Читай також:

"Ябадабудуємо нову країну!"
ФОТОКОМІКС
Янукович:
- Не знаю як ви, а я вирішив: ябадабудуємо нову країну!.>>>
http://spetskor.dp.ua/art_1365.php

"ЗОЛОТЫЕ КУПОЛА" ВІКТОР ФЕДОРИЧА
ЯНУКОВИЧА
...Як стало відомо не вашому кореспонденту з неофіційних джерел, під егідою та за всілякого сприяння Ганни Хєрман на Першому інтерНаціональному Єгор Скелеторф та Інвалід Арфуш зараз готують ще один документальний проект про життєву долю чинного прИзЕдента УРКАїни. Прем'єрний показ стрічки запланований на чергову річницю погашення його судимостей. Робоча назва - "Золотые купола" ВикторФедоричЯнуковича". Родзинкою фільму стане виконання ПроФФесором-рецидивістом його улюблених пісень з репертуару зірки російського тюремного шансону, нині покійного Міхаіла Круга...>>>
http://spetskor.dp.ua/art_1352.php

"Українське серце"

Ті, що жертовно віддають свої життя, покладаючи їх на Вівтар національної Свободи і Незалежності – ніколи не ідуть в небуття. Герої здобувають Вічність та споглядають на своїх нащадків з далеких Небес. В пильному погляді воїнів – турбота за долю рідної землі і готовність прийти на допомогу при найпершій потребі. Лицарі духу понад часом і простором. Для них не існує жодних кордонів і перешкод. Вони завжди разом з нами...
Лідер національних змагань шотландського народу за визволення з-під англійського гніту Вільям Волес висловлює свою солідарність з українськими патріотами в їхній боротьбі проти режиму кримінальної тиранії та нищення української ідентичності.>>>
http://www.narodnapravda.com.ua/fun/4c0a438f45a04/

Комендантська країна,
або
УКРЛАГ

Невтомними стараннями проФФесора-рецидивіста та його айнзац-команди зі знищення всього українського наша держава стрімко скочується "Back in USSR". Совок відроджується у всіх сферах життя. Хтозна до чого і як швидко може дійти і чи не стануть суворою реальністю життя наступні жахіття…>>>
http://spetskor.dp.ua/art_1326.php

Україна-БДСМ.
Результати виборів президента України
у психо-сексуальному вимірі

Згідно з довідковими джерелами, БДСМ - психосексуальна культура, заснована на еротичному обміні владою між партнерами та інших формах сексуальних взаємовідносин, які включають домінування та підкорення >>>
http://spetskor.dp.ua/art_1233.php

Кристофер Ллойд, Майкл Дж. Фокс і Томас Ф. Вілсон
у політико-пригодницькому, футуристичному
СПЕЦ-проекті Олексія МАЗУРА
ВПЕРЕД, У МИНУЛЕ! >>>
http://spetskor.dp.ua/art_925.php

Блог: Олексій Мазур янукович прогноз Україна-2011 політичні репресії керована демократія

Знак гривні
Знак гривні