Українські інтелектуали мислять антинауково. Повертаючись до "противсіхів"

Потрапив до рук один укранський журнал, відкриваю, а там і досі таврують "противсіхів". Здивував не журнал, а автор - Пахльовська. На форумах теж можна зустріти персонажів, котрі й досі розпікають праведним гнівом цих противсіхів.

Якщо до тих, хто пише в неті, претензій не може бути апріорі, то інтелектуалам потрібне лікування. Вони живуть у вигаданому світі і воюють з химерами. Їх світосприйняття підкреслено антинаукове, містичне - вони не помічають цифр. Якби це було не так, то вони б проаналізували, як голосували різні виборці, а потім вже писали свої статті.

Сувора правд життя полягає в тому, що скільки б не говорила Забужко, до її думки ніхто не прислухався (в електорально значимому маштабі), так само, як і до слів Ющенка. "Національно свідомі", за вийнятком невеликої групи, яка зараз ходить на мітинги протесту, голосували за Тимошенко.

Реальні (знов таки в електоральному плані) "противсіхи" - це люди, які не знають, що серед українських інтелектуалів точаться якісь дискусії, навряд чи здогадуються про існування Забужко, і в них алергія на Ющенка.

Крім киян, це мешканці Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя, у першому турі вони голосували за Тігіпка. Класний аналіз зробив електральний георгаф із США Кірєєв, всім, хто й досі маструбує на тему противсіхів читати обовязково.

Карта голосування "противсіхів", найбільше їх було у містах, які підтримали Тігіпка.

Блог: Роман Кульчинський суспільство противсіх

Знак гривні
Знак гривні