Епічний Окружний адмінсуд продовжує продукувати епічні рішення

З’явилось епічне рішення епічного Окружного адмінсуду, який визнав протиправними дії АМКУ у справі портової «прокладки».

Про це пишуть Наші гроші.

Справу розглянула суддя Юлія Шрамко (довідка щодо доброчесності судді нижче).

Нагадаємо, у 2014 році компанія з російським корінням ТОВ «ППЛ 33-35» без відкритого конкурсу отримала від Адміністрації морських портів замовлення щодо розробки програмного забезпечення Інформаційної системи портового співтовариства (ІСПС). У зв’язку з фактичним монопольним становищем на ринку, підприємство почало довільно встановлювати ціни на послуги доступу до ІСПС. Йдеться про систему «єдиного вікна», в яке підприємці для оформлення вантажу подають документи для контролюючих органів в електронному вигляді. Зробити це в обхід системи – неможливо.


ГПУ досі не підписала жодної підозри суддям одіозного Окружного адмінсуду - Луценко відмовляв у зустрічах, потім поїхав у відпустку

Відповідно до реєстру судових рішень, суддя Шрамко була у складі колегії, яка заборонила опозиційним політичним партіям та громадським організаціям проводити мітинги, збори та демонстрації у центрі м. Києва (у тому числі, по вулиці Хрещатик та на Майдані Незалежності) на День Незалежності у 2011 році.

Детально про справу та суддю

Нагадаємо, що днями цей головний орган державної влади України зупинив реформу харчування в ЗСУ

суд корупція одеса

Знак гривні
Знак гривні