Wizzair надає низькі тарифи на польоти, скасовані Ryanair через незгоду з Борисполем

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про нові спеціальні тарифи – від 15 до 35 євро для пасажирів, яких торкнулась ситуація зі скасуванням усіх рейсів ірландського лоу-коста Ryanair з України. Про це повідомляється у прес-релізі угорського авіаперевізника.


Ryanair скасував захід в Україну, не домовившись із "Борисполем" (ЗАЯВА)

Зокрема, вказується, що пасажири, що мають квитки на скасовані рейси Ryanair між Києвом і Лондоном або Ейндговеном, а також Львовом та Берліном або Вроцлавом, можуть забронювати рейси Wizz Air через його сайт або колл-центр авіакомпанії; під час подорожі їм потрібно буде мати з собою оригінальне бронювання, - передає Громадське.

Зазначені тарифи діють на політ в один бік з урахуванням податків і обов'язкових зборів для подорожей до 30 листопада 2017 року, з урахуванням наявності місць. Кількість квитків обмежена місткістю літака. Перебронювання має бути здійснено до 17 липня.

«Wizz Air радить бронювати місця якомога швидше, оскільки пропозиція за спеціальними цінами буде доступна відповідно до наявності вільних місць», – йдеться в повідомленні.

10 липня повідомлялось, що ірландський лоукостер Ryanair скасував вихід на український ринок авіаперевезень. У цей же день на сайті Ryanair зникли всі квитки, як на рейси з України, так і до неї.

Нагадаємо, керівництво аеропорту «Бориспіль» заявило, що ірландський лоукостер має сплатити аеропорту 360 млн гривень за співпрацю.

Також стало відомо:

МАУ отримала права на польоти з Києва за маршрутами Ryanair.

авіація маразм бізнес київщина

Знак гривні
Знак гривні