Як бойовики стріляють Градами по Авдіївці з житлових кварталів Донецька (ВІДЕО)

В мережі оприлюднено відео, на якому імовірно відзнято застосування терористами реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" у житлових кварталах Донецька при обстрілі Авдіївки.

Посилання на відповідний відеоролик у соцмережі Facebook розмістила прес-служба 72 ОМБР, підрозділи якої утримують позиції під Авдіївкою.

Можна бачити політ реактивних снарядів, що запускаються з РСЗВ у міській місцевості. Автори відео відзначають, що знятий на відео пуск – уже третій за ніч.

Нагадаємо, бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів". Невдовзі після цього, за повідомленням прес-служби шахти імені Засядька, в окупованому Донецьку на шахті були заблоковані "через обстріли" 203 шахтарі

Нагадаємо, в неділю, 29 січня, бойовики російсько-терористичних формувань здійснили спробу штурму позицій Збройних сил України в районі Авдіївки Донецької області. Українські бійці дали відсіч окупантам, змусивши їх відступити.

В Авдіївці надзвичайний стан - мешканці без води й електрики через обстріли з боку бойовиків (ФОТО, ВІДЕО)

Після зіткнення терористи відновили мінометні обстріли Авдіївки, Опитного і Кам'янки на донецькому напрямку. Піски окупанти обстрілювали з танка.

У ході бойових дій 29-30 січня загинули вісім українських військовослужбовців.

Загострення в Авдіївці. Чому зараз?

Порушено тепло-, електро- й енергопостачання Авдіївки, призупинив роботу коксохімічний завод.

донеччина тероризм росія суспільство війна

Знак гривні
Знак гривні