Маразм крєпчаєт. У школах змушують дивитися на Попова у передачах про війну, у дитсадочках співають Катюшу

ТЕКСТИ продовжують вивчати маразми влади пов’язані із «визволенням» Києва. Цього року влада особливо активно використовує школи і навіть дитячі садочки. Є підозра, що вся активність в «освітніх закладах» не легальна, тобто ґрунтується не на офіційних розпорядженнях, а на "дружніх"дзвінках і нарадах.

Маразм перший. Вчора учнів 7 – 11 класів змусили замість першого уроку подивитися пропагандистську передачу муніципального каналу «Київ», котра була присвячена «визволенню» Києва. Це назвали «Уроком мужності».

У приміщенні музею «Великої вітчизняної війни» сиділо з десяток учнів, декілька ветеранів і… голова КМДА, «гуаляйтер Києва», як його називає опозиція, Олександр Попов. Школярів змушували розмірковувати про мотиви солдатів ЧА, які штовхали їх у бій. Звичайно про примусову мобілізацію підлітків і про заградотряди не йшлося. Учні або про це не знали, або не наважувалися говорити.

До відома Попова «визволення» Києва до річниці Жовтневої революції обійшлося українському народу приблизно 400 тисяч загиблих, хоча жертв можна було уникнути.

Керівництво Червоної Армії проводило масову мобілізацію на відбитих у німців територіях і кидало новобранціву бій навіть без зброї.

Загалом же після «визволення» Лівобережної України радянська влада мобілізували близько 900 тисяч українців, більшість з додому не повернулися. Фактично це ще один геноцид українців.

Схоже пам'ять про загиблих не стукає у серце колишнього працівника КГБ Попова і він без тіні сумніву використовує старі радянські пропагандистські штампи і піаритися заради збільшення свого рейтинга, як кандидата в мери, на цьому масовому вбивстві.

Якість програм виготовлених за рахунок киян це окрема розмова. Але цю програму влад змусила подивися усіх учнів Києва, що є прямим порушенням законодавства.

Маразм другий. Як свідчать наші читачі навіть у дитячих садочках показували фільм про «визволення» під пісню «Катюша». Такого не було навіть в Радянському Союзі.

Маразм третій. 6 листопада мав бути вихідним, про це оголосили офіційно і навіть прем’єр Азаров написав у своєму Фейсбуці, що Кабмін пішов на зустріч Києву і погодився зробити вихідний, бо «багато киян планують взяти участь у святкових заходах».(сьогодні цього допису вже немає). Очевидно планувалося «добровільно-примусово» зігнати усіх бюджетників на відповідний мітинг.

Пафосно оголосивши вихідний у традиції радянського цинізму в школах батькам оголосили, що замість середи навчання проходитиме в суботу. А вчора увечері батьків школярів повідомили, що жодних вихідних не буде.

Як варто відзначати пам'ять загиблих у Другій світовій читайте тут

школа попов київ історія абзац

Знак гривні
Знак гривні