В Україні створили ще одну бригаду "Гвардії наступу"

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко сьогодні, у День прикордонника України, оголосив про створення нової бойової бригади Держприкордонслужби «Гарт».

Фото ілюстративне. Джерело: Фото: ДПСУ
Фото ілюстративне. Джерело: Фото: ДПСУ

Клименко зазначив, що символічно саме 30 квітня оголосити про створення бригади "Гарт", бійці якої вже підсилюють Сили оборони на східних рубежах.

Міністр додав, що це одинадцята бригада у складі «Гвардії наступу» та третя бойова бригада у складі Державної прикордонної служби.

"Прикордонники відважно проявили себе в боях у 2014 році. І дотепер прикордонні загони та сформовані бойові бригади Гвардії Наступу "Сталевий кордон" і "Помста" продовжують бити ворога, демонструючи неабияку міць та витримку", — заявив міністр.

Очільник МВС наголосив, що оборона острова Зміїний, Маріуполя, битва за Київ, звільнення від окупантів РФ півночі та Харківщини — лише частина опору, який триває і досі.

Нагадаємо, на початку року у структурі «Гвардії наступу» було сформовано ще один підрозділ бригадного типу під назвою «Помста». Бригаду створили на базі Луганського прикордонного загону.

Читайте також: Як змінилася війна. Командир "Хартії" про тактику 1000 порізів, мобілізацію і перехід в оборону

мвс гвардія наступу дпсу

Знак гривні
Знак гривні