Путін облаштував для себе "царське село". Туди нещодавно прилітали дрони, – розслідування

Російський диктатор Путін вибудував для себе й родини "царську" резиденцію – величезні володіння у Підмосков’ї навколо своєї офіційної резиденції в Ново-Огарьово.

За даними розслідування незалежного російського видання "Проект", Путін обрав цю резиденцію як своє довічне місце проживання. Тому в цьому місці облаштували все, що потрібно для "царського" життя, і навіть підвели секретну залізничну гілку.

"Володимир Путін, як російські імператори минулого, вибудував для себе і рідні нове "царське село" – конгломерат земельних володінь навколо своєї резиденції в Ново-Огарьово на Рубльовці. Це дуже важливе місце – саме воно минулого вівторка могло бути ціллю українських дронів.

Але, головне, історія цього "села" наочно ілюструє звичаї владущої родини – Путіни використовують підставних осіб і закордонні офшори, забирають житло в тих, хто провинився, і ухиляються від сплати податків", – пише видання.

Читайте також: Російські журналісти оприлюднили розслідування про "царське життя" й офшорні схеми Путіна та його васалів

fire.jpg

30 травня найважливіше місце для Путіна атакували дрони. Принаймні один із них був збитий лише за чотири кілометри від президентської резиденції

Як зазначає "Проект", землі навколо Ново-Огарьово купували через закордонні офшори, записували на підставних осіб, а потім передавали членам родини Путіна, які мають у резиденції або неподалік свої ділянки. Їхніми ділянками, кожна з яких коштує не менше мільярда рублів, територія "царського села" не обмежується. Це великі володіння, про які треба знати головне – хоч на кого б вони були записані, реальний власник усіх цих угідь тільки один – Путін, йдеться у розслідуванні.

Деталі розслідування можна прочитати за посиланням.

Читайте також: Параноя Путіна. ТЕКСТИ проаналізували 10 тис. стенограм з виступами Путіна за 22 роки його правління

путін злочинець рашизм путінізм розслідування

Знак гривні
Знак гривні