Як у російській армії реагують на маневри на кордоні

Дослідник воєнної історії ChrisO пише у твіттері про те, як російські війська реагують на маневри на українсько-російському кордоні. Далі переклад треду.

Як повідомляється, українські операції з обману та нещодавні вторгнення на кордон створюють велику напругу серед російських військ на лінії фронту в Україні. Є інформація, що російські війська перекинули з України для охорони кордону в Бєлгородській області.

FxcfQqJWcAAjOJ9.jpg

Фото: ChrisO_wiki

Російський телеграм-канал ВЧК-ОГПУ повідомляє, що за даними джерела, в лавах Збройних сил Росії "склалася вкрай нервова обстановка у зв'язку з маневрами українських військових, що почастішали".

"У ніч на 29 травня, наприклад, знову було оголошено про наступ Збройних сил України по всій лінії фронту, причому низка постів повідомляла про атаку.

Командування залучило резервні формування, десантників зняли з позицій під Кремінною і відправили на посилення кордону в Бєлгородську область. Там [у Бєлгороді] досі перебувають переважно солдати строкової служби", – пише російський телеграм-канал.

Більше про те, як Росія для захисту українсько-російського кордону покладається на молодих призовників, які погано озброєні та ледве навчені, можна прочитати тут.

"Збройні сили України увесь фронт розшарпали. Вони постійно риють фальшиві окопи, удають, що займають позиції, створюють фейкові артилерійські батареї. Вони підтягують по 30-40 одиниць техніки до кордону.

У російських командирів одразу паніка, а вони вночі по одній-дві машини назад на позиції повертають. І так постійно", – цитує ChrisO телеграм-канал ВЧК-ОГПУ.

спецоперації зс рф кордон бєлгород

Знак гривні
Знак гривні