Відео дня. Десантники ЗСУ показали сенатору з Австралії, як використовують Bushmaster

Сенатор Австралійського парламенту Девід Ван відвідав розташування одного з підрозділів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ в районах виконання завдань, поспілкувався з командуванням і перевірив роботу австралійських бронемашин Bushmaster.

Під час спілкування з українськими десантниками Девід Ван зазначив, що він задоволений, як українці використовують Bushmaster.

– Швидка висадка-посадка, дуже маневрові. Захищають життя людей, закривають багато питань під час бойових дій. Ви власне використовуєте їх так, як і наша армія, – наголосив Девід Ван.

Командир 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ полковник Ігор Скибюк повідомив, що ця машина має ефективний протимінний захист та хороші якості прохідності по пересічній місцевості.

– Так, між нашими країнами тисячі миль, але ми поділяємо однакові цінності – свобода, мир, достойне життя людини без необхідності слухати чиїсь вказівки і повітряні сирени. У 2022 році такого не має відбуватись! Всі мають зрозуміти – ми говоримо про порятунок світу від диктатури, – підсумував австралійський сенатор.

зсу військова допомога україна-австралія

Знак гривні
Знак гривні