На 56 директорів виробників знищеної техніки росармії в Україні досі не накладені санкції

56 директорів підприємств-виробників військової техніки Росії, яка була знищена в ході війни в Україні, уникли потрапляння в санкційні списки України, США та/або ЄС.

Раніше ТЕКСТИ опублікували матеріал «Машина війни: структура та обличчя російського військово-промислового комплексу», який підготувала група аналітиків Trap Aggressor. У ньому ви знайдете детальну візуалізацію структури російського військово-промислового комплексу, причетного до виготовлення озброєння, знищення якого задокументували в Україні.

trap_agressor.png

Щоб подивитись інтерактивну графіку, перейдіть за посиланням.

Аналітики Trap Aggressor ідентифікували російські заводи, які причетні до виробництва озброєння, що використовується російською армією під час повномасштабного вторгнення в Україну. Йдеться про ті види озброєння, використання яких задокументувала та ідентифікувала як російського виробництва міжнародна OSINT-група Oryx.

Досі під санкції не потрапили директори оборонних холдингів, які виготовляють ключову зброю для терористичної росармії:

Повний перелік директорів компаній-виробників військової техніки Росії, знищеної в Україні, та їхню наявність у санкційних списках можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що понад третини членів Військово-промислової комісії, яку очолює Путін, 8 з 9 ключових фігур державної корпорації «Ростех», відповідальної за російську оборонку, та всі топ-менеджери концерну «Азмаз-Антей», виробника ракет «Калібр», не потрапили під санкції.

росармія санкції війна зброя рф

Знак гривні
Знак гривні