На київському напрямку ворог більше не пройде, – Наєв

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв запевнив українців, що росіяни вдруге не пройдуть на київському напрямку, оскільки ЗСУ комплексно підготувалися до можливого наступу.

"Ми проаналізували попередні дії противника на київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії, – розповідає генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків".

d552f48ed9db9b03.jpg

На Київщині будують укріплення. Фото: Київська міська військова адміністрація

За словами командувача Об’єднаних сил, командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, перебуває у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Всі разом вони виконують планові заходи щодо унеможливлення дій російських військ. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу росіян.

"Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

київщина оборона зсу

Знак гривні
Знак гривні