Воюють усі, навіть миротворці. Видання «Проект» створило базу з іменами командирів та підрозділами, що беруть участь у війні

Російське видання «Проект» випустило «путівник» з української війни, у ньому визначені понад 150 підрозділів російської армії, які беруть участь у війні, та встановлені особи 166 командирів вторгнення, пише Бабель.

База з іменами командирів та підрозділами, що беруть участь у війні, тут. До неї увійшли командири бригад, полків, дивізій, армій, а також вищі чиновники міноборони та генштабу. Журналісти зʼясували, скільки з них повʼязані з Україною, виявили в офіцерів «величезну» кількість боргів та штрафів за порушення на дорогах, зʼясували, скільки вони заробляють, дізналися їхній середній вік та рівень освіти.

«Проект» пише, що у війні беруть участь усі здатні йти у наступ підрозділи російських збройних сил: всі сухопутні армії, всі наступальні сили повітряного десанту, всі зʼєднання розвідки, морська піхота всіх чотирьох флотів, самохідна артилерія, бомбардувальна, штурмова та винищувальна авіація.

Ба більше, на війну відправили 15-у Олександрійську мотострілецьку бригаду з селища Рощинської Самарської області. Ця бригада є єдиним миротворчим зʼєднанням у країні, яке Росія може спрямовувати для вирішення міжнародних конфліктів під егідою ООН.

армія РФ рашизм війна

Знак гривні
Знак гривні